Maak je gebruik van Marco Polo Airport?
Faciliteiten Vliegveld, Shuttle Bussen Naar Venetie
En het belangrijkste; het is dichtbij Venetie

Tip) Geen zorgen? - Reserveer een Taxi van Vliegveld naar Venetie

Als Marco Polo Airport jouw luchthaven is om in Venetie te komen, dan ben je hier op de juiste plek. De luchthaven ligt vlakbij met de beste transfers naar Venetië. Het bespaart je tijd! Ik ga in dit artikel alle informatie vertellen over Marco Polo Airport (VCE).

De luchthaven Marco Polo Airport ligt op de rand van de lagune ten noorden van Venetie. Toch is dit nog zo'n 12 km (18 minuten met de auto). Het vliegveld van Marco Polo heeft één terminal en is overzichtelijk. De aankomsthal is op de begane grond en de vertrekhal is de verdieping erboven. 

De luchthaven heeft winkels en restaurants. De Tax Free winkels zijn een goed alternatief als je iets vergeten bent in Venetie. De luchthaven heeft een uitstekende verbinding met de romantische stad Venetie. Enkele vliegtuigmaatschappijen die dit vliegveld gebruiken zijn:

Heb je een goedkope vlucht nodig naar Venetië? Dan kan ik je hierin adviseren. Ga naar mijn pagina over Goedkope tickets naar Venetie >

Maar lees eerst over de...

...faciliteiten van Marco Polo Airport

Marco Polo Airport Venetie

Luchthaven Marco Polo heeft veel faciliteiten die je verwacht op een airport. Maar het mooiste blijft dat het een excellente connectie heeft met de stad Venetie.

Welke faciliteiten kun je verwachten in Venetie? Doordat de terminal overzichtelijk is, kun je de juiste informatie en gate vinden. Informatiebalies zijn aanwezig en de gastvrouw of gastheer spreekt gewoon Engels.

 • Geldautomaten
 • Wisselkantoren
 • Postkantoor
 • Tax-free douane service
 • Bagage trolleys kun je vinden aan het begin van de terminal
 • Balie voor gevonden voorwerpen is op de begane grond en is elke dag open van 8 uur tot 12.30 uur
 • Baby verschoningskamers, een familie plek en een spa
 • WI-Fi: Om online te blijven moet je naar de departures verdieping, VIP lounge of vlakbij de check-in desks
 • Zakelijke aangelegenheden kunnen worden georganiseerd op de 2e verdieping in de Marco Polo Club (open van 5.00 uur tot 22.00 uur).
 • Auto huren + Een cabrio huren op Marco Polo Airport (externe link)
 • Duty-free winkels
 • Red Cross medical center
 • Restaurants, bars, cafés en snack bars
 • Hotels dichtbij het vliegveld om te slapen
Parkeren Marco Polo Airport

Wil je parkeren? Geen problemen. De parkeerfaciliteiten op Marco Polo Airport zijn prima. Aan de voorkant van het vliegveld kun je 10 minuten gratis parkeren om iemand op te halen of weg te brengen. 

Parkeerterreinen 1 en 2 zijn voor langere duur. Deze zijn op loopafstand van de terminal. Om nog langer te parkeren moet je naar parkeer terrein 3 of 5. Deze parkeerplekken liggen iets verder weg. Wil je voor het goedkoopste parkeertarief gaan, dan moet je naar parkeerterrein 5...

Rechts zie je de parkeerlocaties rondom het vliegveld. 

Wil je meer informatie over...

...Marco Polo Vliegveld en transfers naar Venetie


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Nieuwe Informatie

 1. Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips

  Jun 02, 23 03:27 PM

  Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips – Verhalen – Nieuws - Rechtstreeks in je inbox.

  Lees meer


3 Populaire Activiteiten in Venetie:

ABONNEER OP NIEUWSBRIEF

VOLG OP INSTAGRAM

VOLG OP FACEBOOK

(VCE): www.veniceairport.it ligt op 8km afstand van Venetie. 

Van het vliegveld naar Venetie: De Alilaguna veerboot is een snelle manier om in Venetie te komen. Deze veerboot kun je gebruiken tussen Marco Polo Airport en Venetië.

Van de luchthaven naar Venetië met Alilaguna boot is leuk! 10 minuten lopen van de airport terminal naar de pier. Lees meer over hoe je van de luchthaven naar Venetië komt >

Vanaf de luchthaven zijn de treinstations Mestre en Venetie Santa Lucia te bereiken met de bus. Je kunt bus kaartjes kopen om met de bus naar Mestre te komen van Marco Polo Airport. Daarnaast zijn er ATVO en ACTV bussen die rechtstreeks naar Piazzala Roma in Venetie rijden.

De auto taxi's vertrekken vanaf de voorkant. Telefoonnummer voor een taxi +39 (0)4 1260 6111. Maar je kunt ook online een taxi reserveren om met de auto op de plaats van bestemming te komen. Dit doe je via NaarVenetie.Transferz.com, mijn internationaal reserveringssysteem voor taxis als je van het vliegveld komt. Ideaal!

Een andere mooie mogelijkheid om van Marco Polo vliegveld in Venetië te komen is een water taxi. Zelfs deze kun je vooraf reserveren of delen met andere passagiers. Dat scheelt weer in de kosten. Klik hier om een watertaxi te reserveren en direct van de luchthaven met de boot in Venetië te geraken. Je hebt gelezen over de Marco Polo luchthaven in Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Airport >  Marco Polo Airport >

Lees ook:

Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com