Aankomst op Marco Polo Airport

Home >  Venetie Airport >  Marco Polo Airport >Als Marco Polo Airport jouw luchthaven is om in Venetie te komen, dan ben je hier op de juiste plek. De luchthaven ligt op de rand van de lagune ten noorden van Venetie. Toch is dit nog zo'n 12 km (18 minuten met de auto). 

Het vliegveld van Marco Polo heeft één terminal en is overzichtelijk. De aankomsthal is op de begane grond en de vertrekhal is de verdieping erboven. 

Mijn Tip) Reserveer direct Taxi's op het vliegveld van Venetie

Aankomst Marco Polo Airport

Ik vertel over de lijnvluchten van Amsterdam naar Venetie. En welke komen aan op Marco Polo (VCE) en niet op Treviso?

Enkele vliegtuigmaatschappijen die dit vliegveld gebruiken zijn: British Airways - KLM - Lufthansa - Transavia - Alitalia - Qatar Airways. 

Marco Polo Airport Venetie

Heb je een goedkope vlucht nodig naar Venetie, dan kan ik je hierin adviseren. Ga naar Goedkope tickets naar Venetie >

De faciliteiten van Marco Polo Airport

De luchthaven heeft winkels en restaurants. De Tax Free winkels zijn een goed alternatief als je iets vergeten bent in Venetie. Ook de huurauto kun je inleveren. Reserveer een huurauto op het vliegveld >

De luchthaven heeft een uitstekende verbinding met de romantische stad Venetie. Doordat de terminal overzichtelijk is, kun je de juiste informatie en gate vinden. Informatiebalies zijn aanwezig en de gastvrouw of gastheer spreekt gewoon Engels.

Parkeren Marco Polo Airport

Geldautomaten, wisselkantoren en een postkantoor zijn present. Bagage: Trolleys kun je vinden aan het begin van de terminal. De balie voor gevonden voorwerpen is op de begane grond en is elke dag open van 8 uur tot 12.30 uur.

Ook zijn er baby verschoningskamers, een familie plek en een spa. 

WI-Fi: Om online te blijven moet je naar de departures verdieping, VIP lounge of vlakbij de check-in desks. Zakelijke aangelegenheden kunnen worden georganiseerd op de 2e verdieping in de Marco Polo Club (open van 5.00 uur tot 22.00 uur).

Wil je parkeren? Geen problemen. Aan de voorkant van het vliegveld kun je 10 minuten gratis parkeren om iemand op te halen of weg te brengen.

Parkeer terreinen 1 en 2 zijn voor langere duur. Deze zijn op loopafstand van de terminal.

Om nog langer te parkeren moet je naar parkeer terrein 3 of 5. Deze parkeerplekken liggen iets verder weg. Wil je voor het goedkoopste parkeertarief gaan, dan moet je naar parkeerterrein 5...


Meer informatie Marco Polo Vliegveld

(VCE): www.veniceairport.it ligt op 8km afstand van Venetie. Van het vliegveld naar Venetie: De Alilaguna veerboot is een snelle manier om in Venetie te komen.

Vanaf de luchthaven zijn de treinstations Mestre en Venetie Santa Lucia te bereiken met de bus. Daarnaast zijn er ATVO en ACTV bussen die rechtstreeks naar Piazzala Roma in Venetie rijden. De taxi's vertrekken vanaf de voorkant. 

Faciliteiten: Bank/wisselkantoor, auto huren, duty-free shops, restaurants, bars en snackbars. Telefoonnummer +39 (0)4 1260 6111Goedkoop Parkeren in Venetie ?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetie, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden? Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over de Marco Polo luchthaven in Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Airport >  Marco Polo Airport >

Lees ook: