Korting in Venetie, deals en aanbiedingen voor tours en activiteiten in Venetië

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Een dag, een weekend of een hele week in Venetië? Je wilt zoveel mogelijk van de stad genieten, maar niet je maandsalaris er doorheen jagen?

Direct Korting op je telefoon?

Deze activiteiten zijn in de aanbieding:

Tiqets heeft een exclusieve Museumpas met grote korting. Je kunt 8 verschillende musea bezoeken. Even scannen en zo binnengaan. Zeer snel en eenvoudig. Top!

Korting op korting in Venetie. Ontvang 10% extra voordeel als je een ticket koopt voor de Hop-Hop-Off Wandeltour door Venetie.

Tot 20% extra korting op een Gondeltocht. Tickets voor een Klassieke Gondeltocht van 30 minuten. Gondeltocht goed geregeld. Helemaal als je met meer dan 2 personen bent.  

20% extra korting op een tour met geheim programma in het Dogenpaleis. Is dat niet spannend en mysterieus. Tipje van de sluier. Je, loopt door de beroemde Brug der Zuchten.

GetYourGuide.nl is de wereldwijde speler met activiteiten tickets. Goede kortingen zijn bijvoorbeeld de tocht naar Murano, Torcello en Burano inclusief een privé gids. Op de rondleiding zit nu 10% extra korting. Even uit Venetië. Niet wat alledaagse toeristen doen. 

Leer in korte tijd veel over Venetië. Dit doe je met korting op de rondleiding ‘Verborgen Venetie, de ongewone wandeltocht’. Met een groep van max 6 personen ga je door Venetie. Er is zoveel te vertellen door deze lokale kwaliteit gids!

15% extra korting in Venetie met een Privé Gondeltocht. Dus zonder al die andere toeristen ;). Hoeveel romantiek wil je hebben? Een fixe korting op de normale prijs. Een prosecco krijg je er gratis bij. Iets heel bijzonders als je iets te vieren hebt.

Extra 20% korting in Venetie op een tour in het Dogenpaleis. Sla de kassa over en ga met een gids naar binnen. Een uitstekende rondleiding. De gids is zeer informatief en kent de geschiedenis. Verzamel bij het Dogenpaleis en volg het bordje van ‘Getyourguide’ en de naam van je tour. 

20% extra korting op toegang tot het museum ‘Leonardo Da Vinci’ in Venetie. Leer de kunstenaar kennen. Let op! Alle stukken zijn replica. Dat is jammer, maar erg leerzaam als je meer over Leonardo wilt weten. En voor de prijs van ca. € 6,- laat je dit niet liggen.

Hieronder zijn de kortingen in beeld: 

Goedkopere dingen doen in Venetië. Dat kan! Creatieve tips zijn om watertaxi’s te delen of een gondeltochtje. Maar lees ook voornamelijk de....

....Gratis bezienswaardigheden

Onderschat nooit het wandelen door Venetië. Straathoeken, bruggen, grachten, watertaxi's en klokkentorens zijn allemaal betoverend mooi. Geniet van dit openluchtmuseum!

Vóór de vastentijd (de 40 dagen voorafgaand aan Pasen) is Venetië gastheer voor carnaval, een van de meest fantastische visuele vieringen ter wereld. Zet een masker op en sluit je aan bij de mensen die rond de pleinen van de stad samenkomen om het in stijl te vieren.

De bekendste gratis bezienswaardigheid is de Basilica di San Marco. De toegang tot het grootste deel, de algemene basiliek, is helemaal gratis. Toegang tot de Schatkamer heeft een kleine toegangsprijs. Maar zoek je korting in Venetie? Dan kun je goedkope tickets kopen voor de schatkamer >

Nieuwste pagina op deze site

 1. Vaporetto Venetie Vervoer – Hoe werkt dat eigenlijk?

  Jul 13, 24 06:42 AM

  Ticket Vaporetto
  Bekijk Vaporetto Routes die je neemt | Weet waar uit te stappen. Opletten welke richting de Vaporetto Venetie op gaat.

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Korting in Venetie met Kortingskaarten

Via de lokale toeristeninformatie website van Vènezia Unica kun je een kortingspas krijgen. Je stelt zelf verschillende diensten samen die je denkt te gaan gebruiken. De Unica Citypass kun je online vooraf kopen. Je kunt bijvoorbeeld korting in Venetie krijgen op:

 1. transfers over land en water naar de luchthaven en cruiseterminal
 2. ACTV Tourist Travel Cards
 3. museum- en kerkpassen
 4. parkeerplaats selecteren
 5. Wi-Fi in de hele stad, en
 6. vooruitbetaalde toegang tot openbare toiletten.

Je stelt dus zelf de kaart samen. En het staat op naam. Dus je moet vooraf wel je persoonsgegevens registreren. Zelf blijf ik kritisch op de kaart. Ook omdat het vóóraf moeilijk te bepalen is wat je wilt gaan doen. Ga je echt dat museum bezoeken? En denk je echt dat je zo vaak de vaporetto waterbus te gebruiken? Je stort van te voren geld wel met korting, maar omdat alles zo vooraf is ben ik geen voorstander van deze Citypass. Wel leuk voor de extra korting!

Maar de grootste korting krijg je als je...

...Onder de 29 jaar bent met de Rolling Venice Card

Rolling Venice Card korting in Venetie

Zeker een tip om korting te krijgen in Venetië! Je kunt de ‘Rolling Venice’ kopen voor € 6,- bij het ACTV-kantoortje op het Piazzale Roma plein. Met deze kaart kun alle ACTV-dagkaarten voor bijna de helft van de prijs krijgen. Maar bovenal ontvang je kortingen op luchthaventransfers, musea, monumenten en culturele evenementen.Je hebt gelezen over korting in Venetië. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Korting in Venetië naar mijn Venetië Activiteiten >

Andere leuke activiteiten in Venetie:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website