Skip the line Venetie
Deze tickets zijn popular
Koop hier snelle toegang tot museums in Venetië

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Vermijd lange wachtrijen door skip the line Venetie tickets online te kopen of rondleidingen te boeken. Venetië is één van de meest populaire en drukste toeristenbestemmingen in Italië. 

De meest populaire skip the line tickets zijn; de San Marco Basiliek en het Dogenpaleis samen. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze tickets kunt boeken en wat zijn de andere opties om niet in wachtrijen te belanden?

Skipt the line Venetie activiteiten

Voordelen:

 1. Tijdbesparing: Geen uren verspillen aan wachten in de rij.
 2. Gemak: Directe toegang tot attracties zonder gedoe.
 3. Planning: Zekerheid van toegang op een specifiek tijdstip.

Waar te koop:

 • Veel officiële websites van musea en attracties in Venetië bieden "skip-the-line" tickets aan.
 • Verschillende online reisplatforms en bureaus bieden ook deze tickets, vaak in combinatie met rondleidingen.

Aanbeveling: Als je het meeste uit je bezoek aan Venetië wilt halen en je tijd effectief wilt benutten, overweeg dan zeker het aanschaffen van "skip-the-line" tickets voor de populaire musea en attracties.

Drie andere manieren om niet in de rij te hoeven staan:

 1. Ter plekke een tour te boeken na sluitingstijd,
 2. Zo vroeg mogelijk bij het museum te staan
 3. Bezoek het museum in de namiddag.

Dan voorkom je de massa toeristen en hoef je nauwelijks in de rij te staan. Maar dan moet je rekening houden met de tijdstippen. En dat past niet altijd in het schema.

Voordelen met ‘skip the line Venetie’ tickets is dat je niet vooraf hoeft te plannen en je geen tijd verliest in wachtrijen tijdens je vakantie.

 • Geniet van de toegang met een skip the line kaartje voor zowel het Dogenpaleis als de Basiliek
 • Voorkom 45-minuten wachten buiten de San Marco Basiliek en bespaar tijd in andere wachtrijen
 • Ontdek de basiliek met een geboekte rondleiding inclusief de verhalen er omheen met een betere uitleg over de geschiedenis

Bespaar tijd. Vooraf toegangskaarten kopen voor activiteiten in Venetië of rondleidingen

Volgens NaarVenetie.com zijn dit de beste ‘Skip the line’ tours in Venetie:

Welke skip the line tours in Venetië duren 1 uur of minder?

Welke skip the line tours nemen extra veiligheidsmaatregelen?

En die Skip the line Venetie tickets, moet ik wel of niet in een rij staan?

Nieuwste pagina op deze site

 1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

  May 26, 24 06:14 AM

  Email-Venetie
  Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Als je onvoorbereid komt in Venetië, dan kan het wel eens tegenvallen. De toeristenmassa komt op je af. Overal staan lange rijen. Helaas kan het echt druk zijn. Ook met skip the line tickets zijn er wachttijden. Want die tickets zijn populair.

Door veiligheidsvoorschriften ontstaan er alsnog rijen. Alleen de duur van die wachtrij is een verschil. Zo sta je liever 15-minuten in de ‘skip the line’ rij als 45-minuten in de normale rij. Daarom zijn skip the line tickets Venetië nog altijd de beste optie!

Skip the line tickets zijn in feite voorrangstickets voor snelle toegang. De tickets zijn beschikbaar voor de meeste bezienswaardigheden in Venetië, waaronder het Dogenpaleis, San Marco en Peggy Guggenheim. Je kunt skip the line Venetie tickets kopen bij een toeristenwinkel in Venetië (piazzala Roma en ook bij het Dogenpaleis).

Maar makkelijker is om de tickets vooraf online of in de app te kopen. Dit kan zelfs tot 10-minuten vooraf. Gewoon via de mobiel. Viator, GetYourGuide en het Nederlandse Tiqets zijn de grootste boekingsites. Zij hebben over het algemeen een simpel boekingsproces voor de meest populaire bezienswaardigheden in Venetie. Of reserveer een rondleiding dat ook vaak toegangsvoorrang geeft.

Andere belangrijke tips rondom de San Marco Basiliek

Skip the line venetie activiteiten san marco basiliek

De toegang tot de basiliek is gratis, maar als bezoeker betaal je wel €2 voor het Pala d'Oro-altaar, €3 voor de Schatkamer, €5 voor het San Marco Museum en €10 voor het betreden van de Campanile toren.

Het is niet aan te raden om zware tassen of rugzakken te dragen. Of je moet ze daar kwijt kunnen in een kluisje, maar dan heb je vaak lange wachtrijen ;)

Met een skip the line tour en rondleiding in de San Marco Basiliek is de prijs inclusief.

Zorg ervoor dat je lichaam door kleding wordt bedekt, of neem een ​​sjaal mee om te bedekken voordat je naar binnen gaat. Anders kom je niet binnen. 

De meeste restaurants rondom het San Marco Plein zijn echt duur en staan niet in verhouding tot de prijs/kwaliteit. Loop de straatjes in voor beter geprijsde restaurants. Neem de lift naar de top van de Campanile (klokkentoren) en geniet van het ongelooflijke uitzicht. Die 10 euro is het best waard.

Misschien zijn deze activiteiten iets voor jou?


Je hebt gelezen over de Skip the Line tickets en rondleidingen. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetië en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Skip the Line Venetie naar mijn pagina Venetie Activiteiten >

Lees de volgende pagina:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website