Skip the line Venetie tickets zijn popular
Koop hier snelle toegang tot museums in Venetië

Vermijd lange wachtrijen door skip the line Venetie tickets online te kopen of rondleidingen te boeken. Venetië is één van de meest populaire en drukste toeristenbestemmingen in Italië. 

De meest populaire skip the line tickets zijn; de San Marco Basiliek en het Dogenpaleis samen. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze tickets kunt boeken en wat zijn de andere opties om niet in wachtrijen te belanden?

Skipt the line Venetie activiteiten

Andere manieren om niet in de rij te hoeven staan is ter plekke een tour te boeken na sluitingstijd, zo vroeg mogelijk bij het museum te staan of bezoek het museum in de namiddag.

Dan voorkom je de massa toeristen en hoef je nauwelijks in de rij te staan. Maar dan moet je rekening houden met de tijdstippen. En dat past niet altijd in het schema.

Voordelen met ‘skip the line Venetie’ tickets is dat je niet vooraf hoeft te plannen en je geen tijd verliest in wachtrijen tijdens je vakantie.

 • Geniet van de toegang met een skip the line kaartje voor zowel het Dogenpaleis als de Basiliek
 • Voorkom 45-minuten wachten buiten de San Marco Basiliek en bespaar tijd in andere wachtrijen
 • Ontdek de basiliek met een geboekte rondleiding inclusief de verhalen er omheen en een betere uitleg over de geschiedenis

Bespaar tijd. Vooraf toegangskaarten kopen voor activiteiten in Venetië of rondleidingen

Volgens NaarVenetie.com zijn dit de beste ‘Skip the line’ tours in Venetie:

Welke skip the line tours in Venetië duren 1 uur of minder?

Welke skip the line tours nemen extra veiligheidsmaatregelen?


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Nieuwe Informatie

 1. Met de Trein naar Venetie - alle info NaarVenetie.nl

  Mar 11, 23 01:58 PM

  Trein naar Venetie
  Trein naar Venetie? Lees hier de tips en Informatie! Vanuit Nederland naar de Venetiaanse stad?

  Lees meer

ABONNEER OP NIEUWSBRIEF
VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

En die Skip the line Venetie tickets, moet ik wel of niet in een rij staan?

Als je onvoorbereid komt in Venetië, dan kan het wel eens tegenvallen. De toeristenmassa komt op je af. Overal staan lange rijen. Helaas kan het echt druk zijn. Ook met skip the line tickets zijn er wachttijden. Want die tickets zijn populair. Door de veiligheidsvoorschriften ontstaan er alsnog rijen. Alleen de duur van die wachtrij is een verschil. Zo sta je liever 15-minuten in de ‘skip the line’ rij als 45-minuten in de normale rij. Daarom zijn skip the line tickets Venetië nog altijd de beste optie!

Skip the line tickets zijn in feite voorrangstickets voor snelle toegang. De tickets zijn beschikbaar voor de meeste bezienswaardigheden in Venetië, waaronder het Dogenpaleis, San Marco en Peggy Guggenheim. Je kunt skip the line Venetie tickets kopen bij een toeristenwinkel in Venetië (piazzala Roma en ook bij het Dogenpaleis).

Maar makkelijker is om de tickets vooraf online of in de app te kopen. Dit kan zelfs tot 10-minuten vooraf. Gewoon via de mobiel. Viator, GetYourGuide en het Nederlandse Tiqets zijn de grootste boekingsites. Zij hebben over het algemeen een simpel boekingsproces voor de meest populaire bezienswaardigheden. Of reserveer een rondleiding dat ook vaak toegangsvoorrang geeft.

Andere belangrijke tips rondom de San Marco Basiliek

Skip the line venetie activiteiten san marco basiliek

De toegang tot de basiliek is gratis, maar als bezoeker betaal je wel € 2 voor het Pala d'Oro-altaar, € 3 voor de Schatkamer, € 5 voor het San Marco Museum en € 10 voor het betreden van de Campanile toren.

Het is niet aan te raden om zware tassen of rugzakken te dragen. Of je moet ze daar kwijt kunnen in een kluisje, maar dan heb je vaak lange wachtrijen ;)

Met een skip the line tour en rondleiding in de San Marco Basiliek is de prijs inclusief

Zorg ervoor dat je lichaam door kleding wordt bedekt, of neem een ​​sjaal mee om te bedekken voordat je naar binnen gaat. Anders kom je niet binnen. 

De meeste restaurants rondom het San Marco Plein zijn echt duur en staan niet in verhouding tot de prijs/kwaliteit. Loop de straatjes in voor beter geprijsde restaurants. Neem de lift naar de top van de Campanile (klokkentoren) en geniet van het ongelooflijke uitzicht. Die 10 euro is het best waard.

Misschien zijn deze activiteiten iets voor jou?


Je hebt gelezen over de Skip the Line tickets en rondleidingen. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetië en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Ga terug van Skip the Line Venetie naar mijn pagina Venetie Activiteiten >

Lees de volgende pagina:

Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com