Venetie Supermarkt of 'to go winkel' vinden?

Heeft Venetie wel een supermarkt? Een Venetie Supermarkt is geen eerste prioriteit als je naar Venetie gaat. Gelukkig zijn ze er, soms verstopt en soms heel klein.

Makkelijk als je geen ontbijt in je Hotel of Hostel hebt en je wilt toch iets eten. En in een appartement moet je koelkast gevuld blijven. Ook koop je goedkopere snacks in de Supermarkt en is het makkelijk om even een paar dingen te kopen.  

Conrad-Supermarkt-Venetie

Ik laat je zien waar de supermarkten zijn.

Waar kan ik de supermarkten vinden?

Een relatief grote supermarkt is op Strada Nuova (route van treinstation naar de Rialtobrug). Dit is een Conad supermarkt. Zij hebben meerdere supermarkten in Venetie. Bijvoorbeeld in de wijk Dorsoduro, de wijk Santa Croce/San Polo aan de Rio Marin en op Lido.

Ik vond het lastig om Supermarkten in Venetie te vinden. Je ziet ze bijna niet. Je hebt m.n. Conad supermarkten en COOP supermarkten.

Tegenwoordig is een smartphone erg handig om de adressen op te zoeken. Zeker in Venetie waar de GPS je helpt met de route door de smalle steegjes. 


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Nieuwe Informatie

 1. Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips

  Jun 02, 23 03:27 PM

  Gratis Nieuwsbrief NaarVenetie Tips – Verhalen – Nieuws - Rechtstreeks in je inbox.

  Lees meer


3 Populaire Activiteiten in Venetie:

ABONNEER OP NIEUWSBRIEF

VOLG OP INSTAGRAM

VOLG OP FACEBOOK

Hier enkele adressen:

 • Conad: Str. Nuova, 3660 = Open tot 23:30 uur
 • Conad City (kleiner): Sestiere Dorsoduro, 1491 = Open tot 23:00 uur
 • Conad supermarket: Fondamenta Garzotti, 891 = Open tot 21:00 uur

 Hier enkele adressen voor COOP supermarkten in Venetie:

 • COOP: Piazzale Roma, 499 = Open tot 20:30 uur
 • COOP: Cannaregio, 1976 = Open tot 20:30 uur
 • COOP: op Lido vlakbij de Vaporetto’s = Open tot 20:30 uur
 • COOP: Via Giuseppe Garibaldi, 1798 = Open tot 20:30 uur

Een andere supermarkt is de grote Punto Supermarkt aan de westkant van de Campo Santa Margherita in Santa Croce. De winkel heeft een kleine entree en is gemakkelijk te missen; Je moet zoeken naar een rij winkelwagentjes tegenover de gelato winkel; ijs! Deze supermarkt zit er al jaren en heeft een flinke upgrade gehad sinds de laatste keer dat ik hier was.

Het is iets van de laatste jaren dat er meerdere supermarkten in Venetie zijn. De stad heeft lange tijd alleen maar speciaalzaken gehad, zoals kaas- vlees en groente winkels. Er waren voorheen slechts 1 of 2 supermarkten. Nu zie je dat iedere wijk in Venetie een Supermarkt heeft. Het is het gemak die de mens dient. De toeristen kunnen zonder taalbarrière producten kopen en in hun hotelkamer nuttigen.

Dank voor de info! Heb je nog andere...

Bestel hier Recepten uit Venetie


Heb jij ook genoten van die heerlijke authentieke gerechten uit Venetie? Bestel het boek en volg de gangen van de Italiaanse maaltijd en gerechten uit de Veneto.

De lokale aperitief Aperol Spritz, antipasta van polenta en garnalen, of ravioli met artisjok, gegrilde zeeduivel, maar natuurlijk ook klassiekers als tiramisu, risotto en bellini. In Recepten uit Venetie (bestel nu) ontdek je de rijkdom van de Veneteiaanse keuken. Buon appetito!!

...Venetie Supermarkt Tips

Hoe doen die bewoners van Venetie hun dagelijkse boodschappen? De stad is er helemaal op gericht om de toerist te bedienen. 

 • Enkele grote supermarkten in Venetie zijn open op zondag;
 • Niet alle supermarkten zijn in de avond open;
 • Verse groente is beperkt in de supermarkten;
 • Vlees en vis koop je op de Rialto markt die door de week tot 14:00 uur open is. 

Advies van mij. Voor de stad Venetie en haar cultuur; ga voor lokale producten, kwaliteit en probeer italiaans te spreken. En misschien bezoek alleen de Rialto markt die ook haar lokale producten heeft en snelle snacks.Je hebt gelezen over de Supermarkten in Venetie. Er is genoeg te ontdekken, zoals je ziet. Ontdek mijn site over Venetie.

Home >  Venetie Winkelen >  Venetie Supermarkt >

Lees Ook:


Deze artikelen helpen je ook om te winkelen in Venetie:

Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com