Boek hier je Busreis Venetie!

Home >  Vakantie in Venetie >  Busreis Venetie >


Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

Ik heb een Busreis Venetie voor je in combinatie met andere Italiaanse steden. Je gaat me de bus op reis naar Venetie en het mooie is dat de beste gidsen tot je beschikking staan. Bovenal je hebt veel vrije tijd om de stad Venetie te ontdekken! Hier de aanbiedingen: Laat je me weten hoe het is geweest?

Ga direct je Busreis Venetie boeken

Busreizen naar Venetie

Reserveer fantastische excursie reizen naar Venetie met bijvoorbeeld een verblijf in 4-sterren hotels, slechts 50m van het strand, strand & cultuur in o.a.:  Venetie - Aquileia - Grado - Triest - Padua.

Het aantal dagen en de prijzen variëren per seizoen, maar met een gids erbij die je tijdens de busreis informeert zou ik dit zeker doen!

Deze busreizen worden je aangeboden door Kras. Zij staan voor kwaliteit en de gids in de bus is altijd waar je het voor doet en waardoor je altijd met een goed gevoel de reis afsluit. 

12-daagse Busreis in Italië!

Een rondreis door Italië en ook Venetie. Goed georganiseerd met de bekende Kras buschauffeur en Kras rondleidingen. Compleet en een geweldige ervaring.

Boek deze 12-daagse trip naar de mooiste plekken in Italië vanaf EUR 699,- p.p…

Busreis Italie en Venetie

Klik hier om nu deze busreis te reserveren >

Busreis naar Venetie – Gardameer - Dolomieten!

Busreis Dolomieten Venetie Gardameer

Boek hier je busreis >

Excursies in prachtige omliggende steden met verblijf in een 4-sterren hotel.

Het mooie aan deze reis is de overtocht naar Venetie vanaf Chioggia. Dat is een hele andere manier om in Venetie te komen.

Reserveer deze 10-daagse busreis vanaf EUR 579,- p.p… 

Single Busreis door Noord-Italië en Slovenië!

Grijp je kans! De gehele reis een 1-persoonskamer met een paar nachten aan het strand en veel excursies.

Liefhebbers van cultuur en uitstapjes pak je kans. Ontdek twee landen in één reis!

Boek daarom deze speciale single-reis nu vanaf EUR 629,- p.p…

Busreis Venetie single

Klik hier of de busreis nog beschikbaar is >

Maar wie organiseert die busreizen naar Venetie? Dat is toch ouderwets? Nee, dat is leuk en heel goed te doen! Denk aan een 8-10 daagse busreis. Ideaal om ruim een week weg te zijn! En staat Italië altijd al op je lijstje? Single of met partner? Ideaal om met de bus naar Venetie te reizen. Een complete vakantie...

Via KRAS heb je meer busreis aanbiedingen naar Venetie. Zij hebben de beste keuze. Je hebt single reizen en busreizen die het Gardameer, Dolomieten of zelfs Slovenië meepakken. Innoverende en goed verzorgde reizen.

Al snel kwam ik er achter dat Kras.nl de beste aanbieders is. Ze zijn goed georganiseerd en de reizen zijn compleet, met gids en hebben de beste hoogtepunten die ze bezoeken.

De recensies die ik over de buschauffeurs lees zijn fantastisch. En dat is toch het belangrijkste. Hij/zij is gelijk je gids.Je hebt gelezen over de Busreizen naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang meer informatie.

Home >  Vakantie in Venetie >  Busreis Venetie >


Lees ook: