Boek je Busreis Venetie! Comfortabele reis
Alles goed georganiseerd. 
De beste Gidsen die er zijn door Venetië

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Een Busreis Venetie in combinatie met andere Italiaanse steden. Je gaat met de bus op reis naar Venetië? Goed idee! Op deze pagina lees je over de beste opties.

En het mooie is dat de beste gidsen tot je beschikking staan met deze busreizen. En we hebben nagedacht of je wel veel vrije tijd hebt om de stad Venetië te ontdekken! Laat je me weten hoe het is geweest?

Kijken wat er beschikbaar is? 

...Busreis Venetie Groot aanbod bij Reisbureau DeJongIntra

Busreizen naar Venetie

Reserveer fantastische excursie reizen naar Venetie met bijvoorbeeld een verblijf in 4-sterren hotels, slechts 50m van het strand, strand & cultuur in o.a.:  Venetie - Aquileia - Grado - Triest - Padua.

Deze busreizen worden je aangeboden door De Jong Intra Vakanties. Zij staan voor kwaliteit en de gids in de bus is altijd waar je het voor doet en waardoor je altijd met een goed gevoel de reis afsluit. 

Bij DeJongIntra.nl hebben ze soms wel 6 busreizen die naar Venetië gaan. Vaak is het dan 1 of 2 dagen in de stad met ook uitleg van een (lokale) gids. Het aantal dagen en de prijzen variëren per seizoen, maar met een gids erbij die je tijdens de busreis Venetie informeert zou ik dit zeker doen!

Wil je net wat langer en veel meer van Italie zien? Bekijk dan de...

...12-daagse Busreis in Italië!

Een rondreis door Italië en ook Venetie. Goed georganiseerd met de bekende DeJongIntra buschauffeur en DeJongIntra rondleidingen. Compleet en een geweldige ervaring.

Boek deze 12-daagse trip naar de mooiste plekken in Italië vanaf een acceptabel tarief.

Klik hier om nu de busreis Venetie te reserveren >

Busreis Italie en Venetie

Langs de Italiaanse meren en de riviera van Venetie. Heerlijk als je met een... 

...Busreis Venetie – Gardameer - Dolomieten gaat!

Busreis Dolomieten Venetie Gardameer

Boek hier je busreis >

Excursies in prachtige omliggende steden met verblijf in een 4-sterren hotel.

Het mooie aan deze busreis is de overtocht naar Venetie vanaf Chioggia. Dat is een hele andere manier om in Venetie te komen.

Reserveer deze 10-daagse busreis Venetie vanaf een ongelooflijk lage prijs....

Ben je liever op jezelf? Of wil je nieuwe vrienden ontmoeten? Dan is misschien de... 

...Single Busreis Noord-Italië / Slovenië iets voor jou?

Grijp je kans! De gehele reis een 1-persoonskamer met een paar nachten aan het strand en veel excursies.

Liefhebbers van cultuur en uitstapjes pak je kans. Ontdek twee landen in één reis!

Boek daarom deze speciale single-reis Venetie nu vanaf €629,- p.p…

Klik hier of de busreis nog beschikbaar is >

Busreis Venetie single

Maar wie organiseert die busreizen naar Venetie? Dat is toch ouderwets? Nee, dat is leuk en heel goed te doen! Denk aan een 8-12 daagse busreis. Ideaal om ruim een week weg te zijn! En staat Italië altijd al op je lijstje? Single of met partner? Ideaal om een busreis Venetie te doen. Een complete vakantie...

Nieuwste pagina op deze site

  1. Vaporetto Venetie Vervoer – Hoe werkt dat eigenlijk?

    Jul 13, 24 06:42 AM

    Ticket Vaporetto
    Bekijk Vaporetto Routes die je neemt | Weet waar uit te stappen. Opletten welke richting de Vaporetto Venetie op gaat.

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Via KRAS heb je meer busreis aanbiedingen naar Venetie. Zij hebben de beste keuze. Je hebt single reizen en busreizen die het Gardameer, Dolomieten of zelfs Slovenië meepakken. Innoverende en goed verzorgde reizen.

Al snel kwam ik er achter dat DeJongIntra de beste aanbieders is. Ze zijn goed georganiseerd en de reizen zijn compleet, met gids en hebben de beste hoogtepunten die ze bezoeken. De recensies die ik over de buschauffeurs lees zijn fantastisch. En dat is toch het belangrijkste. Hij/zij is gelijk je gids. Met een talenknobbel, netjes, grappig en met veel wijze informatie over Venetië!!!

Ontdek het Gemak van Comfortabele Busreizen naar Venetië

Wil je Venetië verkennen zonder je druk te maken over het gedoe van het plannen van een reis? Bovenstaande busreizen naar Venetië bieden het comfort en de organisatie die je zoekt.

Laat het zware werk aan hen over terwijl je ontspant en geniet van de reis. De comfortabele bussen zorgen voor een aangename rit, en de deskundige gidsen zorgen ervoor dat je het meeste uit je Venetië-ervaring haalt.

Maar dat is niet alles. Wanneer je boekt, krijg je ook toegang tot waardevolle Venetië-tips van onze experts. Of je nu op zoek bent naar de beste restaurants, de meest pittoreske kanalen, of de verborgen juweeltjes van de stad, de reisleider weet het. 

Reserveer vandaag nog je plek en maak je klaar voor een zorgeloze reis naar Venetië, met het gemak van de comfortabele busreizen en de inzichten van de experts. Venetië wacht op je!

Reserveer een Busreis


Toch wat anders dan een Busreis? Check mijn volgende vakanties in Venetie:


Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website

Je hebt gelezen over de Busreizen naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang meer informatie.

Home >  Vakantie in Venetie >  Busreis Venetie >

Lees ook: