Door Rudmer Hoekstra (auteur):

Home >  Vakantie in Venetie >  Last Minutes Venetie >


Zoek je een last minute Venetie? En wat is er nou leuker om een stedentrip of een weekendje weg naar Venetie te boeken? Reisbureaus moeten hun kamers en vliegtuigstoelen vol krijgen. En dan krijg je de mooie lastminutes.

Nieuwe Informatie

 1. Watertaxi Venetie waarom zou je het doen?

  Oct 10, 21 06:29 AM

  Wat kost een Watertaxi Venetie en hoe boek je zo'n boottaxi? Watertaxi’s in Venetië de ideale oplossing voor comfortabel en snel vervoer.

  Lees meer

Althans dit was vroeger zo. Reis aanbieders proberen je te verleiden om vroeg te boeken met kortingen. Ze kopen niet meer groot in. Ook door het internet. De hotels en vliegmaatschappijen bieden zelf reizen aan. Het voortbestaan van een echte ‘Last minute Venetie’ wordt daardoor moeilijker. 

Een online veiling is de nieuwe manier om de geboekte pakketten vol te krijgen. Vakantieveilingen.nl of Groupon zijn hier een voorbeeld van. Je biedt op vakanties naar Venetië waardoor je zeer goedkoop kunt boeken. 

Maar goed. De echte mooie verzorgde deals krijg je via een reisbureau; bijvoorbeeld Kras.nl of Tui.nl of Vacanselect.nl. Check hier de...

...Last minute aanbiedingen

Zie mijn selectie van Venetië deals. Schiet op! Morgen is de ‘Deal’ weg! Je hebt een last minute Venetie gauw geboekt.

Last Minute stedentrip

Mijn favoriete last minutes via reisbureau TUI.nl. Een lastminute in de Veneto streek.

De regio Veneto met de stad Venetie aan de kust is een romantische last minute die je vlug moet boeken. Vanwege de goede wijnstreek en het Gardameer vlakbij maakt het een goede vakantiebestemming.

Vliegticket + Hotel naar Venetie!!! En als je gaat boeken...

...Waar moet je rekening mee houden?

 • Voor een lastminute moet je flexibel zijn in de dagen van vertrek en aankomst.
 • Je kan beter rond lunchtijd en op weekdagen lastminutes naar Venetie boeken.
 • Reisaanbieders weten heel goed dat je in het weekend en in de avond de meeste tijd hebt om een last minute te boeken.
 • Sommige reisaanbieders verhogen hun tarieven in het weekend.

Bieden op een last minute is goedkoop, leuk en spannend! Met Vakantieveilingen kun je op een mooie stedentrip bieden!

Heerlijk om goedkoop een vakantie naar Venetie te boeken. Je hebt alle redenen om de stad van de gondel en de liefde te bezoeken. 

Waarom een last minute Venetie?

Last-Minute-Venetie

Glimmende Venetiaanse maskers, authentieke gondels en sprookjesachtige gebouwen. De stad die alle tijden heeft overleeft. In de 2000 jaar is het verandert in een prachtige stad.

Vol met geschiedenis en ideaal voor een goedkope stedentrip of een weekendje weg. Boek dan nu nog uw Last Minute naar Venetië. 

Zit er voor jou een last minute deal naar Venetië aan te komen? Je kunt zelf ook je lastminute samenstellen. Ik boek voor vanavond of morgenavond mijn hotel via Booking.com. Je krijgt overzichtelijk alle deals voor een late hotelboeking in Venetië.

Zo is dit hetzelfde voor vliegtickets. Via onze eigen KLM.com boek ik mijn vliegreis naar Venetie. Als je dit vergelijkt met de package deals via de reisbureaus ben je duurder uit. Maar het is best goed voor een lastminute.


Toch Lastminute Bezig? Misschien is deze informatie nog wat:


Je hebt gelezen over mijn vakanties naar Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang meer informatie.

Home >  Vakantie in Venetie >  Last Minute Venetie >

Lees ook deze vakanties naar Venetie: