Een Weekend Venetie, maar de stad is meer dan liefde en romantiek... Ervaar Venetië!

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Een weekend Venetie... De stad is een mooie bestemming voor een stedentrip. Dat zeker! De tarieven voor een 3-sterren hotel inclusief ontbijt beginnen bij ongeveer EUR 90,-. Maar Venetië is een stad voor iedereen! Ik weet zeker dat jij het kan veroorloven om een romantisch weekendje hier te verblijven. 

Weekendje weg naar Venetië?  Via TUI.nl is hotel Ai Mori D’Oriente momenteel in de aanbieding, inclusief vlucht.

Je komt aan op Marco Polo Airport. Vier dagen/drie nachten met ontbijt. Een weekend op een perfecte locatie in Venetië. Nu tijdelijk EUR 249,- p.p. Boek deze Aanbieding nu >


Weekend Venetie

Tegenwoordig komen er toeristen vanuit alle windhoeken. Rijk, arm, studenten, 65+ en filmsterren. En niet te vergeten; heel veel kunstliefhebbers. Er is zoveel kunst! Een stad vol met bezienswaardigheden, genoeg voor een hele vakantie. En zeker voor jouw Weekend Venetie. 

Dus wacht niet en...

...Maak zelf je weekend Venetie

Weekend Venetie

Je hoeft niet te wachten op een aanbieding. Je boekt je beste vliegticket via de KLM.com voor directe vluchten naar Venetië. Ik maak er veel gebruik van. 

Je hebt zelf de keus via welke airline je wilt vliegen. En dus op welk vliegveld je aankomt. Weet dat RyanAir op Treviso Airport vliegt en dat je een verbinding naar Venetië één uur is met een shuttle bus.

En je accommodatie? Een goedkoop hotel of een B&B? Alles kun je zelf regelen, dus waarom niet je accommodatie? Dit is hoe ik het doe. Zo stel ik mijn eigen aanbieding naar Venetië samen. Dit doe ik via Booking.com of Belvilla.nl. Een ruim aanbod van hotels en appartementen in Venetië. En je kunt het prima sorteren op prijs of locatie.

Lastminutes van Vakantiehuisjes en appartementen in Venetië via Belvilla.nl. Zo heb je zelf de regie in handen. 

Prachtig natuurlijk, maar waarom kies je voor Venetië als je een stedentrip of een weekendje weg wil? "Daar is het toch zo druk en straks blijf ik mijn hele...

...Weekend Venetie op het Piazza San Marco"

Alles in Venetië is op loopafstand. Een heerlijk gevoel als je doorhebt dat er geen autoverkeer is! Geen fietser of ander voertuig op de weg. Dit maakt het geweldig om door de stad te slenteren. 

Ontdek een Weekend Venetie wandelend, maak een gondeltocht of pak een terrasje op een verborgen plein. Het indrukwekkende San Marco Plein is het hart van Venetië. Op het plein overheersen de prachtige historische gebouwen en de basiliek. Een toeristenattractie op zich. 

De basiliek van Venetië heeft vijf indrukwekkende koepels en is rijkelijk voorzien van bogen, torentjes en andere decoraties. Laat je verrassen door de schatten (Tresoro) en de rijke collectie in het museum.

Ik was onder de indruk van het zilver, goud, edelstenen en het fijne glaswerk. Zelfs als er een lange rij is met toeristen, dan is het de moeite waard om aan te sluiten.

En wat heeft Venetië nog meer te bieden?

De Rialto Brug met een fantastisch uitzicht!

Weekendje Venetie

De Rialto Brug en de nabijgelegen Rialto markt is een bezoek waard! De brug is de verbinding over de Canal Grande en geeft een geweldig uitzicht. Vanaf hier kun je veel gondels zien die hun poging wagen om over het brede kanaal te varen. In het hoogseizoen is er veel verkeer op Canal Grande. Alleen dat al, is leuk om te zien!

Er zijn in de Rialto buurt leuke winkeltjes en naast de versmarkt is er een vismarkt. Die moet je bezoeken! Je kunt in deze buurt zo een halve dag verblijven. Ontdek het commerciële hart van Venetië!

Nieuwste pagina op deze site

  1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

    May 26, 24 06:14 AM

    Email-Venetie
    Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Ervaar de stad van het water; Venetie

Venetie is de stad met de vele kanalen en de perfecte architectuur. Het bestaat uit 117 eilanden, 400 bruggen en 160 kanalen. Allemaal met elkaar verbonden. Heerlijk om Venetië te verkennen in een gondel, varend onder de bruggen. 

Elke steeg of straat heeft zijn eigen karakter. Reserveer een weekend Venetie en ontdek de charme van deze historische stad. 

Boek je Goedkoop weekendje Venetië op mijn volgende pagina's:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

  1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
  2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website

Je hebt gelezen over een weekendje in Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Vakantie in Venetie >  Weekend Venetie >

Lees Verder: