3 nachten in Hotel al Vagon
Mijn Verblijf, Beoordeling & de kortste Route

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK
Overnachten in Venetie hotel al vagon

Ik had een goed hotel nodig. Als ik mee ga doen aan de Marathon van Venetië, dan is een goed hotel heel belangrijk. En mijn zoektocht eindigde bij Hotel al Vagon.

Ik vond een hotel in het midden van Venetië erg belangrijk. Terwijl de start van de marathon helemaal niet in de stad is. Het hotel heeft helemaal niets met de marathon te maken. Ik mocht de laatste dag bij het uitchecken op de foto met de eigenaar (Maurizio La Faci). Thanks Maurizio!

Het hotel is redelijk goedkoop, is zeer comfortabel, maar ze hebben geen ontbijt. Benieuwd? Boek en reserveer nu Hotel al Vagon >

Of lees eerst wat over mijn...

...Verblijf in het Hotel

Bij binnenkomst zie je een eenvoudige receptie en rechts gaat de trap naar boven. Ik had kamer 29 met uitzicht op een kanaal ‘Santi Apostoli’. Dit is wel één van de ruimste kamers.

Er is nog een kamer die zo ruim is, maar die zit aan de andere kant met uitzicht op het kleine plein. Ook leuk, maar ik heb dan toch altijd wat last van niet in slaap komen van geluiden vanaf het pleintje. 

De kamer is klassiek Venetiaans ingericht met een 2-persoonsbed, een eigen badkamer met douche, satelliettelevisie en voldoende ruimte om de bagage kwijt te kunnen. Handig is ook de goede WiFi verbinding van het hotel. Hier had ik geen enkel probleem om in te loggen.

Het personeel aan de incheckbalie wisselde iedere dag en waren erg vriendelijk. Als we onze kamer verlieten leverden wij de sleutel in. 24 uur per dag is iemand aanwezig. In de nacht is de deur op slot, maar door aan te bellen laten ze je binnen.

Nieuwste pagina op deze site

 1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

  May 26, 24 06:14 AM

  Email-Venetie
  Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Er is geen ontbijt in dit hotel. Maar dat vond ik niet erg, want in Venetie kun je gemakkelijk je eigen lunch kopen in de ochtend of de avond voor het slapen gaan.

Daar heb ik helemaal geen raar gevoel over gehouden. Lees daarom gauw mijn...

...Beoordeling over Hotel al Vagon

Venetie Hotel al Vagon

Mijn verblijf van 3 nachten heeft mij EUR 432,- gekost. Dit was van vrijdag t/m maandag. Nieuwsgierig naar jouw tarief? Reserveer Al Vagon hier >

Concluderend heb ik het erg goed gehad in het hotel. De hotelkamer was schoon, ik had een uitzicht en de locatie was ideaal.

Ik heb opnieuw alles kunnen verkennen rond de Rialto en de fantastische restaurants/bar in de omgeving. Overdag ben je veel buiten en op andere plekken in Venetie.

Zo’n hotel is erg comfortabel na een dag intensief Venetie en een marathon ;). Ik beoordeel de prijs/kwaliteitverhouding daarom als positief.

Gauw naar toe, boeken en dan de...

...Route naar het Hotel

Vanuit Marco Polo Airport heb ik de Allilaguna boot genomen naar de Rialto en vanaf daar is het 7 minuten lopen naar het hotel. Klinkt simpel,, en ik ben ervaren in Venetie. Toch kun je verdwalen met die nauwe steegjes, scheve bruggetjes en drukte door de toeristen. 

Route Venetie hotel

Via Google Maps ben ik er uiteindelijk gekomen.

Als volgt:

 1. Uitstappen bij Rialto
 2. Vanaf de voet van de brug lopen richting ‘Campo S. Bortolomio’
 3. Direct links op het pleintje
 4. Rechtdoor lopen langs het warenhuis “Coin”
 5. Links van je moet het historisch restaurant Fiaschetteria Toscana tegen komen
 6. Nog een klein stukje rechtdoor over het bruggetje
 7. Op het kleine plein links en dan ben je er en zie je het uithangbord met al Vagon.

Mijn 3-Nachten Avontuur in Hotel al Vagon, Venetië: Een Kritische Blik en Gemakkelijke Toegang

Mijn  verblijf in Hotel al Vagon in Venetië was een avontuur om te onthouden. Met een kritische blik heb ik deze charmante accommodatie beoordeeld en ontdekte ik dat het zowel comfort als gemak biedt.

Het hotel bleek gemakkelijk te bereiken, gunstig gelegen nabij belangrijke bezienswaardigheden en openbaar vervoer. De kamers waren gezellig en goed onderhouden, en het vriendelijke personeel zorgde voor een warm welkom.

Gedurende drie nachten genoot ik van de gastvrijheid en de unieke sfeer van Venetië. Bovendien ontdekte ik de kortste routes naar de meest iconische plekken in de stad.

Hotel al Vagon bleek een ideale uitvalsbasis voor mijn Venetiaanse avontuur en ik kan het met een gerust hart aanbevelen aan reizigers die zowel comfort als toegankelijkheid waarderen.


Je hebt gelezen over Hotels in Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Hotels >  Hotel al Vagon >


Lees verder:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website