Op zoek naar goede locatie in Venetie? 
In Hotel Lisbona Venetie Heb ik overnacht. Mijn verhaal.

GESLOTEN. Toen we hier in Hotel Lisbona verbleven, was het de beste ervaring en locatie.
Het lijkt erop dat ze nu voorgoed gesloten zijn, omdat we hun telefoon niet kunnen bereiken. We kunnen ze ook niet meer boeken. Gr. Rudmer

Deel hier je eigen Venetie review en Reis Verhaal

Locatie, locatie, locatie! Hotel Lisbona is 100 meter van het San Marco Plein vandaan. Dit 3-sterren hotel is mijn keuze geweest toen ik voor het eerst op vakantie ging naar Venetie. 

Maak een reservering in deze Accommodatie LisbonaZelf vind ik het een fantastisch hotel. Het grootste voordeel is de locatie tegen een goede prijs. 

Review en Beoordeel hier je Eigen Ervaring in dit Hotel!
Booking.com
Hotel Lisbona Venetie

De grootste bezienswaardigheden van Venetie zijn makkelijk te bereiken. En misschien het leukste,,, het hotel ligt in de winkelbuurt van Venetie. Veel fashion is hier te vinden. Meer informatie over hotel Lisbona.

Bijna alle hotelkamers kijken uit op het 'San Moisè Kanaal'. De hotelkamers hebben rood Venetiaans behang en authentieke meubelen. Het lijkt allemaal een beetje gedateerd en uitgeleefd. Toch hebben alle hotelkamers een eigen badkamer met bad of douche, haardroger en toilet. 

Hotelkamer Lisbona Venetie

Tip: Kleine hotelkamers in Venetie zijn normaal. Toen ik mijn kamer binnenkwam dacht ik 'dit is best een kleine kamer'.

Maar het was schoon en comfortabel genoeg. Het is alleen wat lastig om je rond te bewegen in de hotelkamer. Wetend dat de we alleen in de nacht hier zijn om te slapen- is dit prima. 

Als je meer dan twee koffers bij je hebt, dan is de kamer te klein. De badkamer had net voldoende ruimte om een douche te nemen. 

Door het raam open te doen kon ik de gondoliers bekijken die druk aan het zingen waren. ,,"leuk om te zien". Iedere ochtend bereiden zij zich voor om toeristen die dag een plezier te doen in hun gondel. 

 • WiFi is gratis
 • Check-in is van 14:00 uur
 • Check-out is tot 11.00 uur
 • Betalen kan met: PIN, American Express, Diners, Visa & Mastercard
 • Tarieven: van EUR 80 – 195 per nacht per kamer, afhankelijk van het seizoen.

Tip: De steile trap naar boven moet je voorzichtig nemen. Als je veel bagage hebt, dan moet je het personeel even vragen om je te helpen. Er is geen lift. 

Het personeel is vriendelijk en ze helpen je graag. In totaal heeft het 15 hotelkamers met airconditioning. 

Voor het ontbijt moet je geen vers fruit of eieren verwachten. Ze hebben enkel croissants, brood, vleeswaren, kaas en sinaasappelsap. Het is een simpel ontbijt, maar genoeg om de dag mee te beginnen.

Er zijn enkele kritische aandachtspunten voor dit hotel. Maar het is een goed hotel in Venetie.  De locatie is perfect. Je proeft het Venetie op z'n best! Maar als je niet houdt van de levendige sfeer en geluiden, dan is het beter een hotel buiten Venetie te boeken. 

Maar hoe kom je op de...

...Locatie; Waar is Hotel Lisbona?Locatie van Hotel Lisbona Bekijk Hotel Lisbona op een grotere kaart

Ideale locatie: Makkelijk te vinden, maar voor nieuwkomers zijn de straten een doolhof. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk.

Neem vanaf het treinstation de vaparetto lijn 1 of 2. Stap uit op 'S. Marco Valaresso'.

Op de kade ga je naar de straat ‘Calle Vallaresso’. Loop langs de zijde van het beroemde cafe ‘Harry’s Bar’. Als je tijd hebt, dan moet je even een borrel drinken en de carpaccio eten.

Aan het einde van de straat ga je naar links. Je loopt nu in de winkelstraat met de dure merken. Uiteindelijk kom je op een klein pleintje, genaamd 'Chiesa DI San Moise Cathedral'

Steek de brug over en ga onmiddellijk links langs de gondoliers. De kade wordt nauwer, maar aan het einde zie je de ingang. 

Adres: Lisbona Hotel, San Marco 2153, 30124 Venezia.


Andere hotels in mijn artikelen:


Nieuwe Informatie

 1. Kamperen in Venetie - Ontdek de Betovering

  Oct 03, 23 07:29 AM

  Union Lido 5 sterren
  Met Kamperen in Venetie vertel ik over de Venetië campings, voor Campers + Mijn Top 4 beste Campings om ultiem te genieten.

  Lees meer


Direct regelen


VOLG OP INSTAGRAM

VOLG OP FACEBOOKNiet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com
Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

Je hebt gelezen over mijn favoriete goedkope hotel in Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Hotel Lisbona >

Lees ook: