180 pagina's over Venetie - Bespaar geld - Reis Ervaringen - Tips, do's & don'ts - Jouw gids


TIPS & SNELMENU


Hotel Lisbona in VenetieHome > Hotel Venetie Goedkoop > Hotel Lisbona >

Locatie, locatie, locatie! Hotel Lisbona is 100 meter van het San Marco Plein vandaan. Dit 3-sterren hotel is mijn keuze geweest toen ik voor het eerst op vakantie ging naar Venetie. 

Zelf vind ik het een fantastisch hotel. Het grootste voordeel is de locatie tegen een goede prijs. Maak direct een reservering in deze Accommodatie Lisbona>

Hotel Lisbona Venetie
Review en Beoordeel hier je Eigen Ervaring in dit Hotel!

De grootste bezienswaardigheden van Venetie zijn makkelijk te bereiken. En misschien het leukste,,, het hotel ligt in de winkelbuurt van Venetie. Veel fashion is hier te vinden. 

Bijna alle hotelkamers kijken uit op het 'San Moisè Kanaal'. De hotelkamers  hebben rood Venetiaans behang en authentieke meubelen. Het lijkt allemaal een beetje gedateerd en uitgeleefd. Toch hebben alle hotelkamers een eigen badkamer met bad of douche, haardroger en toilet. 

Hotelkamer Lisbona Venetie

Tip: Kleine hotelkamers in Venetie zijn normaal. 

Toen ik mijn kamer binnenkwam dacht ik 'dit is best een kleine kamer'. Maar het was schoon en comfortabel genoeg. Het is alleen wat lastig om je rond te bewegen in de hotelkamer.

Als je meer dan twee koffers bij je hebt, dan is de kamer te klein. De badkamer had net voldoende ruimte om een douche te nemen. 

Door het raam open te doen kon ik de gondoliers bekijken die druk aan het zingen waren. ,,"leuk om te zien". Iedere ochtend bereiden zij zich voor om toeristen die dag een plezier te doen in hun gondel. 

  • WiFi is mogelijk, maar niet gratis
  • Check-in is van 14:00 uur
  • Check-out is tot 12.00 uur
  • Betalen kan met: American Express, Diners, Visa & Mastercard
  • Tarieven: van EUR 80 – 195 per nacht per kamer,   afhankelijk van het seizoen.

Tip: De steile trap naar boven moet je voorzichtig nemen. Als je veel bagage hebt, dan moet je het personeel even vragen om je te helpen. Er is geen lift. 

Venetie Hotel Lisbona kanaal

Het personeel is vriendelijk en ze helpen je graag. In totaal heeft het 15 hotelkamers met airconditioning. Voor het ontbijt moet je geen vers fruit of eieren verwachten. Ze hebben enkel croissants, brood, vleeswaren, kaas en sinaasappelsap. Het is een simpel ontbijt, maar genoeg om de dag mee te beginnen.

Er zijn enkele kritische aandachtspunten voor dit hotel. Maar het is een goed hotel in Venetie.  De locatie is perfect. Je proeft het Venetie op z'n best! Maar als je niet houdt van de levendige sfeer en geluiden, dan is het beter een hotel buiten Venetie te boeken. 

Locatie; hoe kom je in Hotel Lisbona?Locatie van Hotel Lisbona Bekijk Hotel Lisbona op een grotere kaart

Ideale locatie: Makkelijk te vinden, maar voor nieuwkomers zijn de straten een doolhof. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk.

Neem de vaparetto lijn 1 of 2. Stap uit op 'S. Marco Valaresso'.

Op de kade ga je naar de straat ‘Calle Vallaresso’. Loop langs de zijde van het beroemde cafe ‘Harry’s Bar’. Als je tijd hebt, dan moet je hier echt borrel en de carpaccio nuttigen.

Aan het einde van de straat ga je naar links. Je loopt nu in de winkelstraat met de dure merken. Uiteindelijk kom je op een klein pleintje, genaamd 'Chiesa DI San Moise Cathedral'. 

Steek de brug over en ga onmiddellijk links langs de gondoliers. De kade wordt nauwer, maar aan het einde zie je de ingang. 

Adres: Lisbona Hotel, San Marco 2153, 30124 Venezia.
Goedkoop Parkeren in Venetie ?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetie, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden? Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over mijn favoriete goedkope hotel in Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Hotel Venetie Goedkoop >  Hotel Lisbona >

Lees ook: