Reviews Luxe Hotels Venetie:
Hoe was jouw Ervaring?

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

De beste reviews luxe hotels Venetie... Heb je een beoordeling of een ervaring over een hotel in Venetie?

Ik ben erg benieuwd. Mijn site is over beleving! Daarom is deze pagina speciaal voor jou.

Vertel je eigen verhaal, ervaring of deel je eigen mening... 

Je bijdrage verschijnt hieronder op deze pagina!
Booking.com
Luxe review hotel Venetie beoordeling bauer

Andere bezoekers vinden het fantastisch om het verhaal te horen van echte mensen die er geweest zijn. Grijp je kans. 

En ik? Alweer twee jaar geleden heb ik de nacht door mogen brengen in het Bauer II Palazzo Hotel. Dit was echt fantastisch met veel comfort. En het uitzicht op het terras was iets om nooit te vergeten. 

Ah, herinneringen die ik graag met je deel. Maar, nu draai ik het om. Hoe was jouw belevenis? Heb je het voorrecht gehad om in een luxe hotel in Venetie te verblijven? 

...Echt? Wauw dat is fantastisch! Nu hoef je alleen nog...

...Eigen reviews luxe hotels Venetie te schrijven

Reviews Hotels Venetie

Dus welk hotel ontvangt de beste beoordeling? Ja, wat is luxe? Ik bedoel onder een luxe hotel in Venetie een 5 sterren hotel. 

Heb jij in een soortgelijk hotel geslapen zoals het Gritti Palace, hotel Cipriani of één van de andere 5 sterren hotels?

Ik hoor het graag. En ik weet zeker dat ook de andere bezoekers van mijn site je erg dankbaar zijn. En zeg nou zelf... Er is toch niets leukers om te vertellen over jouw luxe ervaring in zo'n romantische stad?

Misschien ben je wel op huwelijksreis geweest? En misschien heb je wel verschrikkelijke nachten gehad in zo'n vijf sterren hotel. Of wordt er veel te veel gevraagd voor een hotelnacht in Venetie? De luxe hotels zijn namelijk ontzettend duur in Venetie. De stad is de meest duurste stad van Europa om een hotelovernachting te regelen. Venetie meest duurste stad in Europa

Genoeg redenen tenminste om deze pagina te vullen met reviews Luxe Hotels Venetie. Je kunt je verhaal hieronder kwijt. Hoe meer reviews over de hotels in Venetie, hoe beter voor de bezoekers van mijn site. Heb je dus iets te melden over een Venetie Hotel, laat je bericht hier achter!

Welk luxe hotel in Venetie ben jij geweest? 

Venetie Hotel Reviews & Beoordelingen. Schrijf hier jouw Ervaring!

Heb jij een eigen favoriete hotel in Venetie? Deel je verhaal, tip of beoordeling over een Venetie Hotel.

Waarom zijn er weinig luxe hotels in Venetie?

Het is een stad met een rijke geschiedenis en architectuur, wat een specifieke invloed heeft op de hotelsector. Waarom is dat eigenlijk?

 1. Historische Architectuur: Veel gebouwen in Venetië zijn historische paleizen en huizen, die zijn omgebouwd tot hotels. Vanwege hun historische en architecturale waarde mogen veel van deze gebouwen niet significant worden aangepast. Dit betekent dat hoewel er mogelijk minder grootschalige luxehotels zijn, er veel boetiekhotels en historische residenties zijn die een luxe en unieke ervaring bieden.
 2. Ruimtebeperkingen: Venetië heeft beperkte ruimte. Het bouwen van nieuwe grote structuren is bijna onmogelijk gezien de geografische en historische context van de stad. De ruimtebeperkingen betekenen ook dat hotels misschien niet alle faciliteiten kunnen bieden die men zou verwachten van luxehotels in andere grote steden.
 3. Duurzaamheid en Overtourism: Venetië heeft de afgelopen decennia problemen gehad met overtourism, wat heeft geleid tot zorgen over de duurzaamheid en het behoud van de stad. Het toevoegen van meer grote hotels zou de druk op de stad alleen maar verhogen.
 4. Luxedefinitie: Het concept van "luxe" in Venetië is wellicht anders dan in andere steden. In Venetië kan luxe betekenen verblijven in een historisch paleis dat uitkijkt over het Canal Grande, in plaats van in een modern hotel met alle mogelijke voorzieningen.
 5. Prijzen: Hotels in Venetië zijn over het algemeen vrij duur, ongeacht of ze als "luxe" worden beschouwd. De prijs die je betaalt in een gemiddeld hotel in Venetië zou in een andere stad wellicht als "luxe" worden beschouwd.

Dat gezegd hebbende, er zijn zeker luxehotels in Venetië, zoals het Cipriani, het Danieli en het Bauer Palazzo. Echter, in vergelijking met steden zoals Parijs, Londen of New York, kan het aantal grote luxehotels in Venetië beperkt lijken.

In essentie is Venetië zelf een luxe ervaring, en veel bezoekers kiezen ervoor om te verblijven in historische en traditionele accommodaties die de unieke charme van de stad weerspiegelen.

Laten beroemdheden ook Reviews Luxe Hotels Venetie achter?

Een van de meest beroemde en voorkeurshotels voor beroemdheden is het Hotel Cipriani.

 • Dit hotel is gelegen op het eiland Giudecca en staat bekend om zijn luxueuze kamers, fantastische service en een adembenemend uitzicht op het Canal Grande en Piazza San Marco. Het heeft een afgelegen gevoel, waardoor beroemdheden kunnen genieten van hun privacy weg van de drukte van het centrum van Venetië.
 • Het hotel heeft een rijke geschiedenis en is vaak de eerste keuze voor beroemdheden, royalty's en andere vooraanstaande gasten die de stad bezoeken. Het heeft een zwembad, tennisbanen en andere luxe voorzieningen die uniek zijn voor hotels in Venetië.
 • George Clooney, bijvoorbeeld, is een bekende gast van het Cipriani en koos het hotel voor zijn huwelijk met Amal Alamuddin.

Een andere favoriete verblijfplaats voor beroemdheden is het Hotel Danieli:

 • Het Hotel Danieli is een iconische accommodatie samengesteld uit drie historische paleizen en staat bekend om zijn indrukwekkende Venetiaanse architectuur en interieurs.
 • Gelegen nabij het Piazza San Marco, trekt het al jaren beroemdheden en VIP's aan.

Er zijn ook andere luxe hotels zoals het Bauer Palazzo en Gritti Palace, die populair zijn bij beroemde gasten. Ook ik ben heel benieuwd naar hun reviews...

Nieuwste pagina op deze site

 1. Maskers Venetie. Wat gaat er achter schuil?

  May 16, 24 01:09 PM

  Boek-Venetie-Haar-Maskers
  De Maskers Venetie zijn lang gebruikt. Maar toen werd het verboden. Waarom eigenlijk en wat weet jij van het masker in Venetie af?

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website

Je hebt gelezen dat je reviews luxe hotels Venetie kunt plaatsen. En dat je ze kunt delen met de andere bezoekers van mijn site. Ideaal om bij te dragen aan de site!

Vertel jou vrienden en familie dat je een bijdrage geleverd hebt. Zij kun reageren op je bijdrage of het zelfs waarderen met 5 sterren!

Home >  Venetie Hotels >  Reviews Hotels Venetie >

Lees ook: