Geniet van een Luxe Hotel Venetie
Lees mijn Top 3 en krijg Inzicht en Overzicht

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Lees hier over mijn Luxe Hotel Venetie die ik adviseer. "Oh, ik heb het één keer meegemaakt..." Fantastisch! Ik laat het je hier zien... Lees maar... 

Heb je het over luxe hotels in Venetie, dan droom ik weg... Als jij het kan veroorloven,, doe het! Het is een ervaring. Gewoon even proeven van het luxe leven in deze ooit zo weelderige stad van het water...

En wat is er mooier dan over belevenissen in een luxe hotel te vertellen? Deel jouw eigen verhaal en lees die van bezoekers over luxe hotels in Venetie. 

Booking.com

Verdwaal in deze luxe hotels en doe het deze keer net een beetje anders. Heerlijk ontsnappen om de trip naar Venetie goed te vieren. Droom je van een fantastisch luxe verblijf in Venetie zonder gedoe? Deze luxe hotels halen alles uit de kast om het verblijf in Venetie nog magischer te maken - van eigen watertaxi standplaatsen en champagnebrunches tot persoonlijke service tot aan de kamer. 

Hotel Danielli valt net buiten mijn top 3. Maar wat is het stoer om daar gewoon binnen te stappen met gevoel alsof je een hotelgast bent. Je kunt hier de prachtige lobby kijken. Of je stapt naar binnen naar de receptie en vraag hoeveel een kamer per nacht kost.

Oke, laten we beginnen met...

...Luxe Hotel Venetie # 1

Luxe Hotel Venetie Bauer II

Hotel Bauer II Palazzo is een historisch paleis vlakbij het San Marco Plein. Je hebt er een fantastisch uitzicht over het Canal Grande.

De kamers hebben grote marmeren badkamers in Venetiaanse stijl. Dagelijks is er een ontbijt op het dakterras. Je hebt een exclusief uitzicht over Venetie. Het kwalitatieve restaurant 'De Pisis' serveert iedere avond. Daarna kun je heerlijk een goed glas wijn drinken op het terras van 'Bar Canale'.

Het hotel heeft een jacuzzi op het dak en kan worden gereserveerd. In het zuster hotel 'Bauer Palladio Hotel' zijn spa faciliteiten. Dit is op het eiland 'Giudecca'. Een gratis boot vanaf het hotel brengt je er naar toe.  

Een fantastische locatie en het personeel is gemanierd! Persoonlijk adviseer ik dit luxe hotel boven aan op mijn lijstje. De prijzen zijn gemiddeld EUR 390,- per nacht, inclusief ontbijt. De maanden oktober en november hebben de laagste tarieven. Ben je nieuwsgierig? Reserveer Hotel Bauer II Palazzo >

Nieuwste pagina op deze site

 1. Van het Vliegveld naar Venetie? Hoe doe je het Snel & Goedkoop?

  May 26, 24 06:14 AM

  Email-Venetie
  Hoe kom je Van het Vliegveld naar Venetie? Ik help je, want ik laat opties zien Sne Hoe kom je daar het Snelst & Goedkoopst. Mijn Venetie Ervaring

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Ietsjes duurder en beter is mijn...

...Luxe Hotel Venetie # 2

Luxe Hotel Venetie Gritti Palace

Hotel Gritti Palace: De beroemde schrijver Hemingway verbleef hier. Het hotel dateert uit de 15e eeuw en zit aan de Canal Grande. Het is een oud paleis van de Doge 'Andrea Gritti'. 

Na een lange verbouwing is het in 2013 opnieuw open gegaan. Het is romantisch, want je kan dineren aan de waterzijde... De prijzen zijn gemiddeld EUR 490,- per nacht, inclusief ontbijt. Het heeft een uitstekende locatie in het hart van Venetie. Het is een kleine wandeling naar het San Marco Plein, de Basiliek San Marco en het Dogenpaleis. 

Er is een conferentiezaal voor 150 mensen. Hotel Gritti Palace heeft uitstapjes naar het eiland Lido waar gasten gebruik maken van het strand, tennis en golf. Heb ik je overtuigd? Reserveer Hotel Gritti Palace >


Afgezonderd van Venetie, maar toch slechts 250 meter van het San Marco Plein. Dit is mijn...

...Luxe Hotel Venetie # 3

Venetie Luxe Hotels Cipriani

Hotel Cipriani: Een schitterend uitzicht over het eiland 'Guidecca' en over de skyline van Venetie. Hotel Cipriani is aan de overkant van het water tegenover het San Marco Plein. Een korte boottocht brengt je naar een paradijs.

De eigen tuin met zwembad en in totaal 3 top restaurants en alle andere faciliteiten! Het is het zeker waard om dit hotel gewoon te boeken! Doe eens gek!

De prijzen zijn gemiddeld EUR 590,- per nacht, inclusief ontbijt. Het is een waar paradijs voor mensen die houden van luxe. Alles straalt luxe uit! Het hotel heeft de perfecte lokatie om Venetie van een afstand te bekijken. De eigen slogan luidt dan ook:

"If Venice is a theater, Hotel Cipriani is the Royal Box"

Heb ik je overtuigd? Reserveer Hotel Cipriani >

Venetie Hotel Reviews & Beoordelingen. Schrijf hier jouw Ervaring!

Heb jij een eigen favoriete hotel in Venetie? Deel je verhaal, tip of beoordeling over een Venetie Hotel.

Top 6 wat te doen in Venetië met regen?

 1. Dogenpaleis. Prachtig ingericht paleis van de voormalige heersers van Venetië. Schilderijen in de grote vergaderruimte op muren en plafond...
 2. Basiliek van San Marco. De basiliek op het San Marcoplein is zeker een bezoek waard. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht...
 3. Teatro La Fenice. Zeker een bezoek waard om meer te weten te komen over dit prachtige theater met de audiogids die al...
 4. Peggy Guggenheim-collectie. Peggy Guggenheim bracht een spannende verzameling kunstwerken uit de 20e eeuw samen in dit prachtige huis.
 5. Basiliek van Santa Maria Gloriosa dei Frari. Veel kunstwerken te zien. Wie een reisgids bij zich heeft of ter plekke een audiotour beluistert, krijgt heel wat extra's...
 6. Scuola Grande di San Rocco. Een ensemble van oude instrumenten speelde muziek uit de 15e tot 17e eeuw. De eeuwenoude kostuums verhogen de sfeer.

Lees de andere artikelen over Hotels in Venetie


Je hebt gelezen over Luxe hotels. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Hotels >  Luxe Hotel Venetie >

Lees ook:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website