180 pagina's over Venetie - Bespaar geld - Reis Ervaringen - Tips, do's & don'ts - Jouw gids


TIPS & SNELMENU


Geniet van een Luxe Hotel Venetie

Home >  Venetie Hotels >  Luxe Hotel Venetie >Lees hier over een  Luxe Hotel Venetie die ik adviseer. "Oh, ik heb het één keer meegemaakt..." Fantastisch! Ik laat het je hier zien... Lees maar... 

Heb je het over luxe hotels in Venetie, dan droom ik weg... Als jij het kan veroorloven,, doe het! Het is een ervaring.

En wat is er mooier dan over jouw belevenis in een luxe hotel te vertellen? Deel je eigen verhaal en lees die van bezoekers over luxe hotels in Venetie. 

Venetie Luxe Hotel # 1

Luxe Hotel Venetie Bauer II

Hotel Bauer II Palazzo is een historisch paleis vlakbij het San Marco Plein. Je hebt er een fantastisch uitzicht over Canal Grande.

De kamers hebben marmeren badkamers in Venetiaanse stijl. Dagelijks is er een ontbijt op het dakterras. Je hebt een exclusief uitzicht over Venetie.

Het kwalitatieve restaurant 'De Pisis' serveert iedere avond. Daarna kun je heerlijk een goed glas wijn drinken op het terras van 'Bar Canale'.

Het hotel heeft een jacuzzi op het dak en kan worden gereserveerd. In het zuster hotel 'Bauer Palladio Hotel' zijn spa faciliteiten. Dit is op het eiland 'Giudecca'. Een gratis boot brengt je er naar toe.  

Een fantastische locatie en het personeel is gemanierd! Persoonlijk adviseer ik dit luxe hotel boven aan op mijn lijstje. De prijzen zijn gemiddeld EUR 390,- per nacht, inclusief ontbijt. De maanden oktober en november hebben de laagste tarieven. Heb ik je overtuigd? Reserveer Hotel Bauer II Palazzo >


Luxe Hotel Venetie # 2

Luxe Hotel Venetie Gritti Palace

Hotel Gritti Palace: De beroemde schrijver Hemingway verbleef hier. Het hotel dateert uit de 15e eeuw en zit aan de Canal Grande. Het is een oud paleis van de Doge 'Andrea Gritti'. 

Na een lange verbouwing is het in 2013 open gegaan. Het is romantisch, want je kan dineren aan de waterzijde...

De prijzen zijn gemiddeld EUR 490,- per nacht, inclusief ontbijt. Het heeft een uitstekende locatie in het hart van Venetie. Het is een kleine wandeling naar het San Marco Plein, de Basiliek San Marco en het Dogenpaleis. 

Er is een conferentiezaal voor 150 mensen. Hotel Gritti Palace heeft uitstapjes naar het eiland Lido waar gasten gebruik maken van het strand, tennis en golf. Heb ik je overtuigd? Reserveer Hotel Gritti Palace >

Luxe Hotel Venetie # 3

Venetie Luxe Hotels Cipriani

Hotel Cipriani: Een schitterend uitzicht over het eiland 'Guidecca' en over de skyline van Venetie.

Hotel Cipriani is aan de overkant van het water tegenover het San Marco Plein. Een korte boottocht brengt je naar een paradijs.

De eigen tuin met zwembad en in totaal 3 top restaurants en alle andere faciliteiten! Het is het zeker waard om dit hotel gewoon te boeken! Doe eens gek!

De prijzen zijn gemiddeld EUR 590,- per nacht, inclusief ontbijt. Het is een waar paradijs voor mensen die houden van luxe. Alles straalt luxe uit! De eigen slogan luidt dan ook:

"If Venice is a theater, Hotel Cipriani is the Royal Box"

Heb ik je overtuigd? Reserveer Hotel Cipriani >Goedkoop Parkeren in Venetie ?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetie, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden? Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over Luxe hotels. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Hotels >  Luxe Hotel Venetie >

Lees ook: