Geniet van een Luxe Hotel Venetie
Lees mijn Top 3 en krijg Inzicht en Overzicht

Home >  Venetie Hotels >  Luxe Hotel Venetie >

NAARVENETIE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN EN EEN GRATIS BROCHURE? 

ABONNEER OP MIJN NIEUWSBRIEF

Lees hier over een Luxe Hotel Venetie die ik adviseer. "Oh, ik heb het één keer meegemaakt..." Fantastisch! Ik laat het je hier zien... Lees maar... 

Heb je het over luxe hotels in Venetie, dan droom ik weg... Als jij het kan veroorloven,, doe het! Het is een ervaring.

En wat is er mooier dan over jouw belevenis in een luxe hotel te vertellen? Deel je eigen verhaal en lees die van bezoekers over luxe hotels in Venetie. 

Oke, laten we beginnen met...

Booking.com

...Luxe Hotel Venetie # 1

Luxe Hotel Venetie Bauer II

Hotel Bauer II Palazzo is een historisch paleis vlakbij het San Marco Plein. Je hebt er een fantastisch uitzicht over Canal Grande.

De kamers hebben grote marmeren badkamers in Venetiaanse stijl. Dagelijks is er een ontbijt op het dakterras. Je hebt een exclusief uitzicht over Venetie. Het kwalitatieve restaurant 'De Pisis' serveert iedere avond. Daarna kun je heerlijk een goed glas wijn drinken op het terras van 'Bar Canale'.

Het hotel heeft een jacuzzi op het dak en kan worden gereserveerd. In het zuster hotel 'Bauer Palladio Hotel' zijn spa faciliteiten. Dit is op het eiland 'Giudecca'. Een gratis boot vanaf het hotel brengt je er naar toe.  

Een fantastische locatie en het personeel is gemanierd! Persoonlijk adviseer ik dit luxe hotel boven aan op mijn lijstje. De prijzen zijn gemiddeld EUR 390,- per nacht, inclusief ontbijt. De maanden oktober en november hebben de laagste tarieven. Ben je nieuwsgierig? Reserveer Hotel Bauer II Palazzo >

Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Nieuwe Informatie

  1. Wat is de Venetie Weersverwachting vandaag en morgen?

    Nov 29, 22 03:45 PM

    Krijg ik mooi weer als ik in Venetie ben? Hier is de Venetie Weersverwachting. Ik ben vaak in Venetie en heb alle seizoenen meegemaakt...

    Lees meer


Ietsjes duurder en beter is mijn...

...Luxe Hotel Venetie # 2

Luxe Hotel Venetie Gritti Palace

Hotel Gritti Palace: De beroemde schrijver Hemingway verbleef hier. Het hotel dateert uit de 15e eeuw en zit aan de Canal Grande. Het is een oud paleis van de Doge 'Andrea Gritti'. 

Na een lange verbouwing is het in 2013 open gegaan. Het is romantisch, want je kan dineren aan de waterzijde... De prijzen zijn gemiddeld EUR 490,- per nacht, inclusief ontbijt. Het heeft een uitstekende locatie in het hart van Venetie. Het is een kleine wandeling naar het San Marco Plein, de Basiliek San Marco en het Dogenpaleis. 

Er is een conferentiezaal voor 150 mensen. Hotel Gritti Palace heeft uitstapjes naar het eiland Lido waar gasten gebruik maken van het strand, tennis en golf. Heb ik je overtuigd? Reserveer Hotel Gritti Palace >


Afgezonderd van Venetie, maar toch slechts 250 meter van het San Marco Plein. Dit is mijn...

...Luxe Hotel Venetie # 3

Venetie Luxe Hotels Cipriani

Hotel Cipriani: Een schitterend uitzicht over het eiland 'Guidecca' en over de skyline van Venetie. Hotel Cipriani is aan de overkant van het water tegenover het San Marco Plein. Een korte boottocht brengt je naar een paradijs.

De eigen tuin met zwembad en in totaal 3 top restaurants en alle andere faciliteiten! Het is het zeker waard om dit hotel gewoon te boeken! Doe eens gek!

De prijzen zijn gemiddeld EUR 590,- per nacht, inclusief ontbijt. Het is een waar paradijs voor mensen die houden van luxe. Alles straalt luxe uit! Het hotel heeft de perfecte lokatie om Venetie van een afstand te bekijken. De eigen slogan luidt dan ook:

"If Venice is a theater, Hotel Cipriani is the Royal Box"

Heb ik je overtuigd? Reserveer Hotel Cipriani >

Venetie Hotel Reviews & Beoordelingen. Schrijf hier jouw Ervaring!

Heb jij een eigen favoriete hotel in Venetie? Deel je verhaal, tip of beoordeling over een Venetie Hotel.


Je hebt gelezen over Luxe hotels. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Hotels >  Luxe Hotel Venetie >

Lees ook:

Jullie beoordelen ons met
4.8 (95.67%) 17 reviews
30 september 2022 : "In Venetie zijn veel bezienswaardigheden. Maar met de goede tips van jou heb ik een gewelde tijd gehad. Bellissimo!"


Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com