180 pagina's over Venetie - Bespaar geld - Reis Ervaringen - Tips, do's & don'ts - Jouw gids


TIPS & SNELMENU


Mijn favoriete Hotel aan het Kanaal in Venetie!

Home >  Venetie Hotels >  Hotel aan het kanaal in Venetie >Een hotel aan het kanaal in Venetie? Ik dacht dit moet geen probleem zijn. Toch was mijn zoektocht voor een mooi hotel aan het 'Canal Grande' moeilijker dan ik dacht. Welk hotel kies jij?

Er is voldoende keuze, maar kies eens de beste.

Ik laat je drie van mijn favoriete hotels aan het kanaal zien: 

  1. **** Hotel Rialto  Direct reserveren >
  2. **** Canal Grande Hotel Direct reserveren >
  3. **** Boscolo Bellini Direct reserveren >

Top 3 hotel aan het kanaal in Venetie 

Hotel Rialto Venetie

No. 14 sterren Hotel Rialto is naast de Rialto Brug. De locatie is ideaal en de 'Vaporetto' stopt aan de voorkant van het hotel! 

Het San Marco Plein ligt op 600 meter afstand. En je hebt een fantastisch uitzicht als je een hotelkamer hebt die uitkijkt over Canal Grande. 

Het personeel gaf me een warm welkom toen ik arriveerde. Ze hebben me geholpen met de 2 koffers die ik bij me had. Hotel Rialto heeft traditionele Venetiaanse hotelkamers. De airconditioner werkt naar behoren en geeft weinig geluid. De ramen sluiten goed en heeft hierdoor voldoende geluidsisolatie. 

Het ontbijt is voldoende. En je kunt buiten eten op het terras langs het kanaal! Kort samengevat heeft het hotel een goede prijs-kwaliteit en ligt het direct aan het kanaal in Venetie.  


Canal Grande Hotel Venetie

No. 2: Venetie heeft veel Kanalen... Maar het heeft ook Canal Grande Hotel! De naam zegt het al; 'Canal Grande Hotel' is een 4 sterren hotel aan het kanaal in deze prachtige stad. 

Net nieuw in de stijl uit de 18e eeuw. Het gebouw is een oude woning geweest van een aristocraat. Het hotel  kijkt uit op Canal Grande en is een prachtige locatie in het centrum van Venetie. 

Geniet van de ruime suites. Relax met een drankje op het terras van het hotel. Boten kunnen bij het hotel aanmeren. Dus wil je een taxi-boot gebruiken? Geen probleem.


Hotel Boscolo Bellini Venetie

No. 3: Een ander hotel aan het kanaal is ‘Boscolo Bellini’. Het 4-sterren hotel is vlakbij het treinstation van Venetie. Een goede locatie vind ik zelf!

Het personeel was heel vriendelijk tegen mij. De schone kamers zijn ruim en comfortabel. Ik vond de antieke meubels en marmeren badkamer het mooist. En sommige hotelkamers kijken uit op het kanaal Canal Grande.  

Hotel Boscolo Bellini is gehuisvest in een historisch gebouw in de wijk Cannareggio. Ideaal als je aankomt of weggaat uit Venetie. Dan hoef je niet zo ver om op Piazzale Roma (parkeer of busstation) of het treinstation Santa Lucia te komen.  Goedkoop Parkeren in Venetie ?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetie, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden? Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens ! 


Je hebt gelezen over Hotels die romantisch naast het water staan. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Hotels >  Hotel aan het kanaal in Venetie >

Lees ook: