De Beste Overnachting Venetie
Hotel in Venetie? Ik laat je per Wijk een Hotel zien

Home >  Venetie Hotels >  Overnachting Venetie >

Het laatste wat ik wil is een overnachting Venetie in een 17e eeuw gebouw, omgetoverd tot een hotel waar de airconditioning niet werkt en het buiten snikheet is. 

Ik heb het gelezen, maar nooit meegemaakt. En ik wil dat het jou niet overkomt. Geloof me…

Ben jij iemand die een romantische overnachting in Venetie aan het plannen is? Of heb je al een nacht in Venetie mee gemaakt? Schrijf een review >

Booking.com
Overnachting Venetie

En de winnaar is,, beste overnachtingsplaats in Venetie op basis van prijs- en kwaliteitsverhouding: EUR 150,- t/m EUR 250,-: 

Hotel Lisbona. Kleine kamers, maar een ideale plek en een simpel ontbijt. Vlakbij het San Marco Plein en in een trendy winkelgebied. Aan een gracht waar gondels liggen.

Maar in welke wijk in Venetie kun je het beste een hotel boeken? Lees hier de...

Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

Nieuwe Informatie

  1. Wat te doen in Venetie?

    Sep 18, 22 08:56 AM

    Jij wilt deze bijzondere stad ontdekken? Maar wat te doen in Venetie? 5 Activiteiten wat te doen in Venetie die je niet zo snel doet

    Lees meer

...8 verschillende wijken voor jouw overnachting Venetie 

Welke wijk heeft jouw voorkeur? Mensen willen de actie en de bezienswaardigheden van het San Marco Plein. Anderen willen een rustige omgeving in een andere wijk van Venetie. 

Vergeet niet dat de stad klein is. Alles is makkelijk te bereiken. Je voeten zijn het belangrijkst! Gebruik een kaart om te zien waar het hotel is. De hotels waar ik heb overnacht zijn goed. En ieder hotel heeft zijn eigen charme. 

Hier zijn mijn aanbevelingen per wijk: 

Rialto overnachting Venetie

Venetie Centrum (wijk San Marco): 4 sterren Hotel Rialto aan de Grand Canal. Degelijke kamers in een levendige omgeving in Venetie. Aan de Rialto Brug in Venetie. Benieuwd welke hotels ik meer in het centrum van Venetie zou reserveren? > 

Hotel Overnachting Venetie

Castello: 4 sterren Hotel Palazzo Priuli in een omgeving net buiten de toeristenstroom. Maar ideaal om alles op loopafstand te doen. Vanaf de vaporetto / Aliguna boot is het lastig om het hotel te vinden. Kijk goed op de kaart.

Cannaregio: 3 sterren Hotel Abbazia bij het treinstation. In een mooi gedeelte aan de noordzijde van Venetie. Het hotel heeft een tuin waar je heerlijk van geniet. Met de vaporetto ben je zo bij het San Marco Plein.

Overnachten in Venetie

Santa Croce: 3 sterren Hotel Arlecchino is een prachtige uitvalbasis als je aankomt op het Piazzale Roma. De wijk is heeft mooie pleintje voor een heerlijke cappuccino.

San Polo: 3 sterren Hotel Marconi is makkelijk te bereiken vanaf de Grand Canal. Compacte kamers en een simpel ontbijt. Je ontvangt een wandelkaart van Venetie. De wijk is ideaal in het midden van Venetie.

Lido Overnachting Venetie

Venetie Lido: 3 sterren Hotel Byron is een goede locatie op dit eiland tegenover Venetie. Een historisch gebouw met elegante kamers en vlakbij het strand van Lido! Met de vaporetto ben je zo in Venetie.

Giudecca: 3 sterren Hotel Domina Home Giudecca. Een simpel hotel tussen de duurste hotels van Venetie. Op een rustig eilandje vlakbij het San Marco Plein en makkelijk te bereiken.

Overnachten in Venetie

Dorsoduro: 3 sterren Hotel Agli Alboretti is gevestigd in een prachtige wijk. Het Peggy Guggenheim en Gallerie dell’ Accademia is vlakbij. Dit zijn museums die je moet bezoeken. Te bereiken met de vaporetto over de Grand Canal.

Slapen in Venetie en een overnachting is natuurlijk fantastisch. Maar wat is er dan te beleven in de nacht?

...Venetie in de nacht

Als je in Venetië slaapt, kun je de nacht in deze prachtige stad ervaren. Venetië is 's avonds leuk; de dagjesmensen zijn weg, de straten verlaten leeg en je kunt genieten van de intieme sfeer. Van theater tot lekker eten en tot openluchtconcerten.  

De keuze aan activiteiten in deze bijzondere stad is eindeloos. Een waterige wereld waar je langs grachten kunt wandelen, stoppen voor een glas wijn en Venetiaanse tapas eten, genaamd Cicchetti


Informatie Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Hotels >  Overnachting Venetie >

Lees ook:
Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com