180 pagina's over Venetie - Bespaar geld - Reis Ervaringen - Tips, do's & don'ts - Jouw gids


TIPS & SNELMENU


De Beste Overnachting Venetie

Home >  Venetie Hotels >  Overnachting Venetie >Het laatste wat ik wil is een overnachting Venetie in een 17e eeuw gebouw, omgetoverd tot een hotel waar de airconditioning niet werkt en het buiten snikheet is. 

Ik heb het gelezen, maar nooit meegemaakt. En ik wil dat dit jou ook niet overkomt. Geloof me… Ben jij iemand die een romantische overnachting in Venetie aan het plannen is? Jullie moeten in Venetie een hotel met klasse kiezen. 

Overnachting Venetie

En de winnaar is,, beste overnachtingsplaats in Venetie op basis van prijs- en kwaliteitsverhouding: EUR 150,- t/m EUR 250,-: 

Hotel Lisbona. Kleine kamers, maar een ideale plek en een simpel ontbijt. Vlakbij het San Marco Plein en in een trendy winkelgebied. Aan een gracht waar gondels liggen.

8 locaties voor jouw overnachting Venetie 

Welke wijk heeft jouw voorkeur? Mensen willen de actie en de bezienswaardigheden van het San Marco Plein. Anderen willen een rustige omgeving in een andere wijk van Venetie. 

Vergeet niet dat de stad klein is. Alles is makkelijk te bereiken. Je voeten zijn het belangrijkst! Gebruik een kaart om te zien waar het hotel is. De hotels waar ik heb overnacht zijn goed. En ieder hotel heeft zijn eigen charme. Hier zijn mijn aanbevelingen per wijk: 

Rialto overnachting Venetie

Venetie Centrum (wijk San Marco): 4 sterren Hotel Rialto aan de Grand Canal. Degelijke kamers in een levendige omgeving in Venetie. Aan de Rialto Brug in Venetie. Benieuwd welke hotels ik meer in het centrum van Venetie aanbeveel > 

Hotel Overnachting Venetie

Castello: 4 sterren Hotel Palazzo Priuli in een omgeving net buiten de toeristenstroom. Maar ideaal om alles op loopafstand te doen. Vanaf de vaporetto / Aliguna boot is het lastig om het hotel te vinden. Kijk goed op de kaart.

Cannaregio: 3 sterren Hotel Abbazia bij het treinstation. In een mooi gedeelte aan de noordzijde van Venetie. Het hotel heeft een tuin waar je heerlijk van geniet. Met de vaporetto ben je zo bij het San Marco Plein.

Overnachten in Venetie

Santa Croce: 3 sterren Hotel Arlecchino is een prachtige uitvalbasis als je aankomt op het Piazzale Roma. De wijk is heeft mooie pleintje voor een heerlijke cappuccino.

Overnachting in Venetie

San Polo: 3 sterren Hotel Marconi is makkelijk te bereiken vanaf de Grand Canal. Compacte kamers en een simpel ontbijt. Je ontvangt een wandelkaart van Venetie. De wijk is ideaal in het midden van Venetie.

Lido Overnachting Venetie

Venetie Lido: 3 sterren Hotel Byron is een goede locatie op dit eiland tegenover Venetie. Een historisch gebouw met elegante kamers en vlakbij het strand van Lido! Met de vaporetto ben je zo in Venetie.

Giudecca: 3 sterren Hotel Domina Home Giudecca. Een simpel hotel tussen de duurste hotels van Venetie. Op een rustig eilandje vlakbij het San Marco Plein en makkelijk te bereiken.

Overnachten in Venetie

Dorsoduro: 3 sterren Hotel Agli Alboretti is gevestigd in een prachtige wijk. Het Peggy Guggenheim en Gallerie dell’ Accademia is vlakbij. Dit zijn museums die je moet bezoeken. Te bereiken met de vaporetto over de Grand Canal.

Venetie in de nacht

Venetië is leuk in de nacht; de dagjesmensen zijn verdwenen, zijn de straten verlaten en je geniet van de intieme sfeer. Van theater tot lekker eten tot openlucht concerten. De keuze van de activiteiten in deze opmerkelijke stad is eindeloos.

Een waterige wereld waar je kunt wandelen langs grachten, stoppen voor een glas wijn en tapa’s uit Venetie eten, genaamd CicchettiGoedkoop Parkeren in Venetie ?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetie, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden? Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens ! 


Informatie Venetie. Er is genoeg te ontdekken. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad.

Home >  Venetie Hotels >  Overnachting Venetie >

Lees ook: