Al het Nieuws over Venetie...

Home >  Feiten over Venetie >  Nieuws over Venetie >

Speciaal voor jou verzamel ik het nieuws over Venetie. Omdat je zonder dit nieuws en de kennis over deze mooie stad onvoldoende weet. 

Het is mijn passie om jou over Venetie te vertellen, de achtergrond en alle weetjes over Venetie.

Weten wat de huidige waterstand in Venetie is? Hoe gaat de stad hiermee om? NaarVenetie.com is actueel. Lees alles over het nieuws. Lees de feiten die je moet weten:

rialto brug venetie

Het nieuws en feiten over Venetie

Het laatste nieuws, de beste tips en de mooiste video's over Venetie. Er is veel over deze mooie stad te vertellen. En er is veel nieuws. Het mooiste is dat jij je nieuws over Venetie met mij kunt delen... 

Sinds 2008 verzamel ik namelijk het Venetie nieuws. Past het bij mijn onderwerp, dan plaats ik het op mijn site. Dit is belangrijk, want jij moet meer weten over de feiten en Venetie tips! Mijn site is jouw informatie over Venetie. 

Zie ook het Venetie weer? Hierin vertel ik over het klimaat van Venetie. En hoe vaak hoor je wel niet in het nieuws over het hoge water in Venetie? Komt dit nog steeds voor? Ik ben benieuwd of jij hier foto's met mij kan delen...

Ik schrijf mijn eigen mening over het nieuwsartikel. Ik verwoord het naar eigen inzicht. Jij kunt ook jouw eigen mening geven door een bericht te plaatsen via contact. Ook kun je gebruik maken van de Facebook box hieronder. 

* Het Venetie nieuws wordt door Google opgehaald en weergegeven. Hierdoor heb ik geen invloed op de weergave. Soms ziet er een nieuwsfeit tussen dat niet relevant is. Wel is er 100% zekerheid dat je het meest recente nieuws zult aantreffen.

Ik wens je een fijne vakantie in Venetie!


Handige reisgids over Venetie kopen > Ga door smalle straatjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen! Meer Reisartikelen kopen >

Naar Venetie Gids

Keuze genoeg… Aan de kust vlakbij Venetie zijn er voldoende campings waar je caravan of tent kan staan. Lees verder >

Venetie is één van de meest dure steden in Europa. En Ja, de stad heeft veel luxe hotels. Maar ik ken de best prijs kwaliteit verhouding. Lees verder en boek een leuk Hotel >

Hoeveel mensen wonen er in Venetie? Heeft iedereen een boot? En is Venetie nog steeds aan het zinken? Lees de feiten hier >Parkeren Venetie

Goedkoper Parkeren in Venetie ?

Wees slim en reserveer vooraf een goedkope parkeerplaats wanneer je naar Venetie gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen en die zijn met een shuttle service goed verbonden met de stad... Kijk maar eens ! 


Lees meer over Venetië 


Je hebt gelezen het Venetie Nieuws. Er is genoeg te ontdekken, zoals je ziet. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad. 

Home >  Feiten over Venetie >  Nieuws over Venetie >

Lees ook:

Lees ook:

MYOMY Venetië - Vakantiegeld

Vakantiegeld? Investeer nu vanaf €500 in MYOMY DO GOODS en Ontvang voor elke Storting (€1.500) een MYOMY Tas. Leuk voor in Venetië! Wil je Investeren tegen 7,25% rente of eerst informatie? Klik dan hier  TIP voor Appartementen in Venetie:

Nieuws over Venetie  en Bezienswaardigheden:

 1. Basilica San Marco
 2. Dogen Paleis
 3. Piazza San Marco
 4. Grand Canal
 5. Accademia Galleries
 6. Santa Maria Gloriosa dei Frari
 7. Rialto Market
 8. Het eiland Torcello
 9. Campo Santa Margherita
 10. Uitzicht klokkentoren San Giorgio
 11. Harry's Bar
 12. Venetie  carnaval
 13. Gondels in Venetie
 14. Brug der Zuchten Venetie
 15. Burano