Nieuws over Venetie op deze pagina
Met Nieuws over deze stad kun je beter genieten

VOLG OP INSTAGRAM
VOLG OP FACEBOOK

Speciaal voor jou verzamel ik het nieuws over Venetie. Omdat je zonder dit nieuws en de kennis over deze mooie stad onvoldoende weet. Elke reis moet je goed voorbereiden en daar hoort Venetië nieuws ook bij. 

Het is mijn passie om jou over Venetië te vertellen, de achtergrond en alle weetjes over Venetië. Lees alles over het nieuws. Lees de feiten die je moet weten:

Heb jij mijn nieuwspagina over Venetië waarschijnlijk gelezen om de verschillende redenen:

 1. Actuele Informatie: Reizigers die een trip plannen, willen op de hoogte zijn van het laatste nieuws dat hun reis kan beïnvloeden, zoals weersomstandigheden, evenementen of wijzigingen in lokale regelgeving.
 2. Evenementen en Festivals: Venetië staat bekend om haar jaarlijkse evenementen zoals het Carnevale, de Biënnale, en het Filmfestival van Venetië. Liefhebbers van cultuur en festiviteiten zullen deze pagina bezoeken om op de hoogte te blijven.
 3. Lokale Inzichten: Nieuwsgierige bezoekers kunnen meer willen weten over het dagelijkse leven in Venetië. Dit kan variëren van veranderingen in de stad tot unieke lokale verhalen die niet in de standaard reisgidsen staan.
 4. Reistips en -waarschuwingen: Reizigers zoeken naar de beste tijden om Venetië te bezoeken en willen tips om de drukte te vermijden, vooral gezien de bekende uitdagingen met overtoerisme.
 5. Culturele Connectie: Mensen die van Italië houden, willen misschien een band voelen met Venetië, zelfs als ze er niet fysiek zijn, en een nieuwssectie kan die connectie verstevigen.
 6. Educatieve Waarde: Studenten en academici die onderzoek doen naar Venetië, of het nu gaat om haar geschiedenis, kunst of architectuur, kunnen ook profiteren van up-to-date nieuws.
 7. Inspiratie voor Toekomstige Reizen: Potentiële bezoekers kunnen inspiratie opdoen voor toekomstige reizen door te lezen over nieuwe en opwindende ontwikkelingen in de stad.
rialto brug venetie

Er zijn veel nieuws feiten die gebeuren in Venetie. De lokale regering van Venetië overweegt om een toegangspoort te plaatsen. Bezoekers moeten dus entree betalen. Venetië heeft moeite om haar prachtige stad te financieren. Bewoners zijn bang dat Venetië een pretpark zal worden. Venetië moet haar strijd tegen water voortzetten. Hoe gaan ze dit financieren ...?

Lees daarom het laatste nieuws over Venetie...

...Nieuws over Venetie

Weten wat de huidige waterstand in Venetie is? Hoe gaat de stad hiermee om? NaarVenetie.com is actueel.

Het laatste nieuws, de beste tips en de mooiste video's over Venetië. Er is veel over deze mooie stad te vertellen. En er is veel nieuws. Het mooiste is dat jij je nieuws over Venetie met mij kunt delen... 

Sinds 2008 verzamel ik namelijk het Venetië nieuws. Past het bij mijn onderwerp, dan plaats ik het op mijn site. Dit is belangrijk, want jij moet meer weten over de feiten en Venetië tips! Mijn site is jouw informatie over Venetië. 

Zie ook het Venetië weer? Hierin vertel ik over het klimaat van Venetië. En hoe vaak hoor je nieuws over het hoge water in Venetië? Komt dit nog steeds voor? Ik ben benieuwd of jij hier foto's met mij kan delen...

Ik schrijf mijn eigen mening over het nieuwsartikel. Ik verwoord het naar eigen inzicht. Jij kunt ook jouw eigen mening geven door een bericht te plaatsen via contact. Ook kun je gebruik maken van de Facebook box hieronder. 

* Het Venetië nieuws wordt door een nieuwssite opgehaald en weergegeven. Hierdoor heb ik geen invloed op de weergave. Soms ziet er een nieuwsfeit tussen dat niet relevant is. Wel is er 100% zekerheid dat je het meest recente nieuws zult aantreffen.

Ik wens je een fijne vakantie in Venetië!


Handige reisgids over Venetie kopen > Ga door smalle straatjes. Wees anders en ga niet automatisch de toeristenstroom volgen!

Naar Venetie Gids

Op zoek naar een camping naar al dit nieuws over Venetie? Keuze genoeg… Aan de kust vlakbij Venetie zijn er voldoende campings waar je caravan of tent kan staan. Lees verder >

Venetie is één van de meest dure steden in Europa. En Ja, de stad heeft veel luxe hotels. Maar ik ken de best prijs kwaliteit verhouding. Lees verder over een leuk Hotel >

Nieuwste pagina op deze site

 1. Maskers Venetie. Wat gaat er achter schuil?

  May 16, 24 01:09 PM

  Boek-Venetie-Haar-Maskers
  De Maskers Venetie zijn lang gebruikt. Maar toen werd het verboden. Waarom eigenlijk en wat weet jij van het masker in Venetie af?

Koop onze Mini Guide op Etsy.com

Bestel nu €2,99

Venetie-Cover-Snippet

Hoeveel mensen wonen er in Venetie? Heeft iedereen een boot? En is Venetie nog steeds aan het zinken? Lees de feiten hier >Je hebt gelezen het Venetie Nieuws. Er is genoeg te ontdekken, zoals je ziet. Ontdek mijn site over Venetie en ontvang nog meer informatie over deze prachtige Italiaanse stad. 

Home >  Feiten over Venetie >  Nieuws over Venetie >

Lees ook:

Meer nieuwtjes en artikelen over Venetie:

Door Rudmer Hoekstra (auteur):


Niet gevonden waar je naar zocht? Doorzoek NaarVenetie.com

-  TICKETS MET KORTING -

Zoek alvast een goedkope verblijfplaats om in Venetië te slapen

Booking.com Booking.com

GOEDKOOP PARKEREN IN VENETIE?

Parkeren Venetie

Je gaat met de auto naar Venetië, maar je hebt geen idee waar de auto geparkeerd moet worden?

Wees slim en reserveer vooraf een parkeerplaats wanneer je naar Venetië gaat met de auto. Ik heb hier een overzicht van de beste parkeerplaatsen. Kijk maar eens! 

 1. Goedkoop parkeren vlakbij de stad Venetië >
 2. Goedkoop parkeren vlakbij het treinstation van Mestre > 

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NaarVenetie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Ontvang Gratis de Brochure; "5 beste Tips in Venetië." Elk nummer bevat een verscheidenheid aan informatie.

Updates van de site, antwoorden op veelgestelde vragen, tips van Venetië, do's and don'ts en misschien wel kortingen... Ik heb een speciaal artikel over mijn gratis nieuwsbrief >Schrijf een review over deze informatieve website